maanantai 15. helmikuuta 2016

Pieni vahinko

Ne ketkä ovat lukeneet tarkkaan "vuoden ensimmäiset" -postauksen, tietävät minulla olevan tällä hetkellä tikit sormessa. Olin siis perjantaina auttamassa koululla iltatallin teossa. Kävin hakemassa kottareihin heinää ja tämän jälkeen ajattelin laittavani puukon avulla paalimuovin heinien päälle, ettei heinät kastu yön aikana. Idea hyvä, mutta toteutus huono. Käyttämäni puukko ei ollut ihan tarkoitukseen sopiva. Kova isku paalimuoviin, puukko ei mennyt muovista läpi, otteeni lipesi ja vedin sormeni voimalla terää pitkin. 
Vas. Estetunnilla pari viikkoa sitten Vaakulla! Oik. Talliviikkoihin meillä kuuluu iltatarkin tekeminen, 
jolloin annamme hevosille lisää heinää ja tarkistamme kaiken olevan ok.

En uskaltanut kertaakaan katsoa haavaa, pyysin tallimestaria auttamaan ja laitettiin sormi pakettiin. Illalla avasin käärön, en pystynyt taittamaan sormea ja haava näytti pelottavalta. Lähdin päivystykseen ja parin tunnin odotuksen jälkeen minulla oli tikit sormessa. Sain viikon sairaslomaa, sillä enhän minä mitään tallihommia pysty nyt tekemään. (Muuten vain seuraavana päivänä olin puoli seitsemältä aamulla tallissa ruokkimassa hevosia :D..)

Saan perjantaina tikit pois, kun tapahtuneesta on kulunut viikko. En aio osallistua koulussa ratsastus- enkä ajotunneille, sillä en tahdo ottaa riskiä haavan uudelleen aukeamisesta. 
Jotain parin viikon takaisia kuvia Ponista ja Veerasta!

2 kommenttia:

  1. Millä tallilla toi Poni ja Veera on?☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Poni ja Veera on koulun hevosia :) Ne asuu molemmat Jokimaalla, Salpauksen tallissa.

      Poista