keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Tiistain ponivierailut!

Moikka moi! Eilen oli täydellinen päivä. Aurinko paistoi, ulkona oli lämmin ja pääsin näkemään rakkaita poneja. Päivä alkoi kahdentoista aikoihin, kun lähdettiin ensimmäiselle tallille Helkaa moikkaamaan! Nopea visiitti tallilla, ponin rapsuttelua ja kuulumisten vaihto Juhan kanssa. Matka jatkui Fasun tallille, jossa juoksutettiin Jennan kanssa poni ja otettiin muutamia kuvia tiellä. Fasu oli niin ylvään näköisenä läheisellä tiellä ja seisoi kuin tatti, niin saatiin parit kuvat otettua niin ettei tarvinnut narua pitää ponissa kiinni ;)
Kouvolasta lähdimme huristelemaan kohti Ummeljokea, missä entinen hoitoponini Hemmo asuu. Siitä olikin jo pitkä aika, kun viimeeksi  näin ponia. Oli ihana nähdä Hemmoa ja sen kaveria pitkästä aikaa ja tuli taas hyvä mieli. Pitänee yrittää päästä mahdollisimman pian uudestaan paremmalla ajalla, jos vaikka pääsisin maastoon käppäilemään selästä. Hemmokin nautti paljon rapsutuksista ja lapaset se olisi tahtonu itselleen.. :D Rakkain poni ♥ Hemmon tallilta jatkettiin matkaa vielä eteenpäin Tarhakallioon, missä kaverini hevoset asuvat. Juoksutettiin poneja ja niitä kuvia julkaisen seuraavassa postauksessa!
♥♥♥

4 kommenttia:

 1. Tiedän, että olet jossain, missä minä en ole

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinua jäin kaipaamaan, me ehkä vielä kohdataan.

   Poista
 2. Moi! Kiva että olet taas päivitellyt blogia, kävin lukemassa viimeksi kun olit kirjoittanut sen "Vaadinko itseltäni liikaa" -postauksen, mutta onneksi sen jälkeen olikin tullut uusia juttuja :) Tosi kivoja kuvia näissä postauksissa!

  VastaaPoista