maanantai 6. kesäkuuta 2016

2013-2016 VALMIS

🎶 "Otat ensiaskeleet, varovasti tunnustellen
Kaadut, nouset ylös taas, yhä uudelleen ja ymmärrät sen
Pienet kolhut, suuret murheet, käsikkäin käy
Kanssa riemun, oivallusten suurimpien"
Vaikka välillä on tehny mieli heittää hanskat tiskiin ja vajota maan alle, niin oon mä kyllä pirun ylpeä itsestäni! Kolmen vuoden aikana oon saanu niin paljon tukea, uutta oppia ja unohtumattomia ystäviä. Tää matka on opettanut mua monin tavoin todella paljon ja oon saanu rohkeutta omaan tekemiseeni. Suurin kiitos kuuluu kuitenkin parhaille mahdollisille työharjoittelupaikoilleni, joissa pääsin kehittämään itseäni hevostenhoitajana
yli kahdeksan vuotta oon kulkenut Munkin ja monen muun ponin rinnalla Tokkolan tallilla. Tän tallin ansiosta oon innostunu tästä lajista ja sain sieltä parhaat mahdolliset eväät jatkoon ja kolme päivää sitten perjantaina kova uurastaminen tätä alaa kohtaa mut palkittiin elämäni ensimmäisellä stipendillä

Kiitos kaikille ketkä on tukenut, kannustanut ja opettanut minua näiden kolmen vuoden aikana, täältä kuittaa valmistunut ja erittäin iloinen hevostenhoitaja! 

Kiitos upeista kuvista isosiskolleni Lauralle, mikä on teidän lemppari näistä?
Itse en osaa sanoa vain yhtä, sillä kaikki ovat omalla tavallaan niin ihania

2 kommenttia:

  1. Onnea ihan hirveesti sulle valmistumisesta ja työpaikasta! :)
    Tsemppiä kesän töihin ja onnea jatkoon :)
    Pihlaa on ikävä edelleen (onks se aina ollu noin tymäkkä :D), toivottavasti välillä kertoilet senkin kuulumisia, kun Jaalassa käyt.
    /Johanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Tottakai voin kertoa sen kuulumisia. Tällä hetkellä se on päässyt nauttimaan laitumesta ja eräs nainen käy sitä ratsastamassa jonkun verran :)

      Poista