torstai 18. elokuuta 2016

Kaikki on kohdallaan

Tänään mulla alkoi viiden vapaapäivän putki. Huomenna lähden kaverin kanssa viikonlopuksi Tampereelle Blockfesteille. Ollaan siellä kahtena aikaisempana vuotena oltu ja nyt mennään molemmiksi päiviksi, kun aiemmin ollaan oltu vaan toisena päivänä. Kivaa päästä taas ja sain vielä maanantain vapaaksi niin hyvin kerkeää palautumaan reissusta ennen töihin paluuta.

Loppukuukaudesta ja syyskuussa onkin sitten enemmän töitä kuin tarpeeksi. Oon tehnyt nyt muutamia tallitöitä ja sitten pitänyt kahtena - kolmena päivänä viikossa ratsastustunnit. Ratsastustunnit ovat menneet todella hyvin ja toistaiseksi olen keksinyt tehtäviä. Jos teillä on hyviä tuntiaiheita, vinkatkaapas niistä mulle! 


Ratsastamaan olen päässyt melko paljon ja ratsastettavat ovat pääosin olleet oikein asiallisesti ja kivoja ratsastaa! Yhtenä päivänä tosin yksi poni sai kohtauksen jäätyään yksin maneesiin, tuli kyllä semmoista settiä ponilta, etten olisi ikinä sen arvannut pystyvän sellaiseen! Kyydissä kuitenkin pysyin ja lopulta ponikin rauhottui niin, että pystyin jatkamaan ratsastusta normaalisti.

Haluaisin tietää onko täällä kuinka paljon vielä aktiivisia lukijoita, olen nimittäin miettinyt yhden kilpailun järjestämistä. Jos teitä kiinnostaa kilpailu, niin antakaas pieni elonmerkki että olette vielä täällä niin voin järjestää sen ja keksiä jonkin kivan palkinnon voittajalle! Kommenteissa voin vastata kysymyksiin liittyen kilpailuun, jos teitä mietityttää :)

9 kommenttia:

 1. Juu pidä kilpailu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pidä kilpailu. Tää on kiva blogi!

   Poista
 2. Täällä toinenkin anonyymi huutelee, että seurailen blogiasi kyllä! :)

  VastaaPoista
 3. Minäkin käyn aina lukemassa kuulumisia.

  VastaaPoista
 4. Täällä ollaan:D

  VastaaPoista
 5. Minäkin luen blogia ahkerasti!

  VastaaPoista