keskiviikko 3. elokuuta 2016

Heinäkuu

Olen nauttinut kesästä ja jätin blogin hieman syrjemmälle reiluksi kuukaudeksi. Vaikka onkin tapahtunut ihania asioita ja kesä on sujunut hyvin, olen pysytellyt erossa blogista hetken ajan. En ole halunnut tulla kirjoittamaan väkisin tänne kuulumisia, sillä alkukesästä mulla oli suoraan sanoen jutut vähissä. Kesän kurssit ovat ohi ja olen nauttinut reilu viikon lomasta. Tänään on taas paluu arkeen, kun lähden illalla pitämään ratsastustunnit ja sitten työt jatkuukin normaaliin tahtiin. 


Mulla oli heinäkuussa kaksi viikon lomaa ja vietin ne pääosin Kouvolassa. Olen käynyt Jennan mukana Fasuilemassa useaan otteeseen, joista päällimmäisenä mielessä on uintireissu, kun lähdettiin eräälle rannalle ottamaan toinen toistaan upeampia kuvia sekä tietysti uimaan. Fasun alkujärkytyksen (rannalle tulevat aallot olivat hyvin jänniä ponipojan mielestä) jälkeen tykkäsi sekin kovasti laukkailla ja ravailla rantaviivaa pitkin. 

Jenna ja Fasu, onnistunein kuva tältä päivältä ♥

Lahdessa ollessani olen muutamia kertoja käynyt vuokraamassa yhtä ponia ja nyt kun pikkuhiljaa ollaan päästy yhteisymmärrykseen, niin ollaan saatu melko kivoja pätkiä aikaiseksi. Koko ajan yhteistyö on parantunut ja pikkuhiljaa olen löytänyt niksit, joilla Ponista saa parhaat liikkeet irti. Paljon on vielä petrattavaa, mutta koko ajan parempaan päin.

Muuten ratsastukset ovatkin sitten jääneet todella vähäisiksi. Olen ratsastanut todella vähän ja kesän aikana en ole päässyt lainkaan hyppäämään, mikä harmittaa todella paljon. Olisi niin kiva, kun voisi ratsastaa enemmän ja hieman tavoitteellisemmin. Kisoihin on kanssa todella kova halu päästä. Pitää miettiä syksymmällä tilannetta uudestaan, jos löytäisin jonkun heppakaverin tavoitteellisempaan käyttöön. 

Eräs hevosen omistaja lähti viikoksi lomalle, niin sain tälläisen karvakamun viikoksi hoitooni, oli kyllä super kiva heppa!

4 kommenttia: