maanantai 8. elokuuta 2016

Pitkästä aikaa esteillä!


Moikka! Pitkän hyppytauon jälkeen olen päässyt nyt eilen ja tänään ottamaan muutamia pomppuja! Olen tosiaan koko kesän ollut hyppäämättä ja rehellisesti sanottuna oli jo ikävä esteiden pariin. Olen viimeeksi hypännyt koulussa toukokuun lopussa, joten oli jo aikakin palata minulle mieluisen lajin pariin. 

Pääsin eilen hyppäämään Anun tunnille ja ratsuksi sain melko korkean ja hieman hitaan hevosen. Jalustimia en saanut tarpeeksi lyhyiksi, vaikka olin tehnyt niihin jo kahdet kierteet ja alkutunnista oli todella paljon muutenkin hakemista, kun en ole oikeastaan isoillakaan hevosilla ratsastanut pitkiin aikoihin. Ratsullani oli korkea mutta lyhyt askel, joten keventäminenkin teki jo vaikeaa. Hyppääminen sujui aluksi todella huterasti, mutta pikkuhiljaa meno alkoi tuntua jo selkään paremmalta ja saatiin jotain ihan kivoja hyppyjä aikaiseksi!Suuntasin itseni eilen illalla Kouvolaan ja lähdin tänään Jennan mukana tallille liikuttamaan Fasun. Jennalla ja Fasulla oli hyppypäivä ja teetin niille pieniä tehtäviä. Lopuksi pääsin itsekin ottamaan muutaman pompun pojulla. Hyppäsin pari kertaa pienen ristikon, pystyn ja okserin. Fasu oli kivan tuntuinen ratsastaa ja nykyään paljon helpompi tuoda esteille, mutta omassa esteistunnassa on kyllä taas rutkasti parantamisen varaa. 

Joka tapauksessa Fasu oli todella kiva ratsastaa ja itsekin tykkäsin paljon päästessäni hyppäämään. Jos suunnitelmat toteutuvat tässä ajan kuluessa, niin tarkoituksena olisi päästä useamminkin hyppäämään. Jos vaikka rutiinin kautta saisi rytmistä kiinni ja alkaisi taas sujumaan paremmin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti