torstai 5. tammikuuta 2017

Hei 2017!

Vuosi on alkanut mainiosti ja ollaan saatu nauttia taas valoisista päivistä, kun satoi reilusti lunta  maahan. Nyt vaan peukut pystyyn ja toivotaan, että lumet pysyisi kevääseen saakka. Lumen myötä on tullut kovat pakkaset ja tänäänkin aamulla lähtiessä aamutalliin, mittari näytti pariakymmentä astetta miinusta. Piti käydä ostamassa mulle toppahousut, jotta tarkeni lähteä tallille. 


Ratsujakin on ollut jo pari kappaletta tämän vuoden puolella. Yhtenä päivänä ratsastin Tryffelillä ja testasin sille erästä satulaa ja sen kanssa se olikin tosi hyvä! Pitkästä aikaa löysin laukassa kumpaakin suuntaan hyvän muodon ja muutenkin Tryffeli tuntui paljon irtonaisemmalta ratsastaa. Edellinen satula hieman painoi sään päältä ja tässä uudessa satulassa on todella paljon säkätilaa. Harmiksi vain satula on koulupainotteinen, joten saa nähdä miltä se tuntuu hypätessä.. :D


Vuoden ekat estehyppelyt suoritin eilen isolla virolaisruunalla, Arskalla. Olen sillä muutaman kerran aikaisemminkin mennyt ja kokonaisuudessaan heppa on ihan hauska. Hypätessä kuitenkin itselläni on hieman hankaluuksia, kun olen näillä poneilla tottunut enemmän menemään. Arska on rungoltaan melko pitkä, jolloin suurimmat hankaluudet näkyivät juurikin laukassa, kun en meinannut saada sitä oikein kunnolla pyörimään. Lopputuntia kohden kuitenkin alkoi sujumaan paremmin, kun löytyi hyvänlainen rytmi! 

Lähdetään poikaystäväni kanssa viettämään viikonloppua Kouvolaan ja siellä on ehkä tiedossa vhän hevostelua. Katsellaan, jos saataisiin sieltä materiaalia tänne blogiin! Hyvää alkanutta vuotta kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti