sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Kolmen ponin torstai 3/3

Viimeisenä vuorossa on pieni ja pyöreä Rusina-poni. Torstai oli poneja täynnä, mutta en voi kuin kehua kaikkia poneja. Kaikki oli todella kivoja! Rusina on hyvin energinen pikkuponitamma ja sen kanssa saa olla hereillä ratsastaessa. Mitään typerää poni ei tee, mutta onhan se kovin reipas vielä :)


Rusinan kanssa keskitytään aina raviin. Se on vielä osaamaton, mutta se yrittää aina parhaansa. Tehdään ravissa tosi paljon ympyrätyöskentelyä, sillä siinä se malttaa parhaiten odottaa. Rusinalla on hieman omia päiviä, jolloin se ei keskity, kun taas joinain päivinä se on todella kivan tuntuinen. Tuona torstaina kun siskoni oli kuvaamassa, Rusina oli hieman kiireisempi kuin yleensä.Ihan sitä parhainta puolta en saanut ponista irti, mutta oli se kyllä pätkittäin ihan kiva! Laukassa mennään vielä melko reippaasti, mutta siinäkin se kuuntelee jo pidätteitä hyvin ilman, että se putoaa raville. Eli edistystä koko ajan tapahtuu :) Yhtenä päivänä harjoiteltiin sen kanssa laukannostoja, kun ne on ollut alussa sille vaikeita, mutta nekin sujuu jo yllättävän hyvin!


Koko ajan siis suunta ylöspäin, ja hyvä niin! Vielä kun saisi ylimääräisen energian suunnattua siihen itse tekemiseen, niin siitä tulee tosi kiva menopeli. Hitaasti, mutta varmasti edetään. Koulukisoihin houkuttelisi osallistua ponilla johonkin helppoon raviohjelmaan, mutta vielä ei ole hetkeen sellaisia tallilla tiedossa. Katsotaan sitten keväällä tilannetta uudestaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti