maanantai 16. tammikuuta 2017

Kolmen ponin torstai 1/3

Isosiskoni kävi viime viikolla taas kuvailemassa mun ratsastuksia tallilla ja nyt sain ekat kuvat! Koko viime viikko olikin melkoinen poniviikko, kun ratsastin arkipäivinä vähintään sen yhden ponin, yleensä kaksi. Torstaina, kun siskoni saapui tallille, tarkoituksenani oli ratsastaa Tryffeli ja Amir, mutta ratsastinkin niiden lisäksi vielä Rusinalla. Torstain ensimmäisenä ratsuna toimi Tryffeli ja siitä sainkin ensimmäisenä kuvat. Tryffeli on ollut nyt paljon parempi ratsastaa tuolla koulupainotteisella satulalla, missä on korkea säkätila. Maneesissa oli juuri pari ratsukkoa kun saavuimme, joista toinen hyppäsi muutamia esteitä. Tryffeli otti niistä vähän kierroksia ja oli melko jäykkä ratsastaa. Pikkuhiljalleen se rauhottui ja ravissa tuli ihan ok hyviä pätkiä.
Kun kaksi muuta ratsukkoa poistui ja jäimme yksin, siitä poni ei oikein aluksi tykännyt. Hetken aikaa Tryffeli oli hieman vastahakoinen ja huuteli koko ajan ovelle päin. Otin melko nopeasti laukkaa oikeaan kierrokseen, sillä siinä Tryffeli on ollut viime aikoina tosi kiva ratsastaa. Sen on pyöristynyt laukassa tosi paljon ja pikkuhiljaa jaksaa laukata ryhdikkäästi. Vasempaan kierrokseen laukka on vielä isona ongelmana, mutta uskon sen paranevan ajan kanssa, kun oikea kierros alkaa pelittämään.
Huomasi selkeästi, miten Tryffelin keskittyminen ei ollut ihan täysillä mukana, kun se jonkin verran häselsi. Pieniä pätkiä se oli kuitenkin ihan hyvän tuntuinen ja seuraavana päivänä se oli taas tosi kiva! Koko ajan mennää parempaan suuntaan :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti