tiistai 6. marraskuuta 2012

100 lukijaa + kilpailu !

Joo, eli nyt olisi kasassa se 100 lukijaa. Muistatteko kun puhuin teille, että arvontaa tulee sitten kun sata lukijaa on kasassa. No, sitä ette ainankaan vielä saa sillä en ole keksinyt mitään kivaa palkintoa ja toiseksi en näe hyväksi ratkaisuksi laittaa arvontaa pystyyn, sillä sitä te ette ansaitse.. Sen sijaan ajattelin laittaa erilaisen kilpailun pystyyn.

Kilpailun ideana on vähän herättää teitä lukijoita. Kilpailuaikaa on 30.11. asti ja kilpailu alkaa nyt.  Sen jälkeen kilpailuun ei pysty enään osallistumaan. Kilpailun päätyttyä otan yhteyttä voittajaan, kenen kanssa keskustelemme lisää palkinnosta (eli voittajalla mahdollisuus itse vaikuttaa palkintoon).

Seuraavaksi teitä kiinnostaa varmaankin tietää, mikä tämä kilpailun idea on.  Tämän kuukauden aikana teidän olisi tarkoitus laittaa kommenttia uusiini blogiteksteihin (vanhemmat blogitekstit eivät kelpaa) ja mitä enemmän kommentteja laitatte, sitä enemmän arpoja saatte. Vain rekisteröidyt lukijat voivat osallistua kilpailuun.

1. Jokaisesta kommentista minkä laitatte, tulee löytyä teidän sähköposti ja blogin osoite. Ilman sähköpostia ja blogin linkkausta varustetut kommentit eivät kelpaa. (Sori vain heille, ketkä eivät omista blogia)
2. Yhteen blogitekstiin voi laittaa vain yhden kommentin ! Eli et voi laittaa kahta kommenttia yhteen blogitekstiin.
3. Jokaisesta kommentista tulee myöskin löytyä rakentavaa kommenttia (positiivista ja  negatiivista)
4. Jos yhdeltä henkilöltä tulee monta samanlaista viestiä kaikkiin postauksiin, käytän maalaisjärkeäni ja diskaan sellaiset kommentit. Ole siis tarkkana mitä kirjoitat !
5. Jos teiltä jää jokin epäselväksi otathan minuun yhteyttä niin ei tapahdu väärinymmärryksiä.
6. Päätän itse yhden pienen lisäpalkinnon parhaimmalle kommentin lähettäjälle (hänen kanssa keskustelemme lisää palkinnosta)
7. Ainiin, yhden lisäarvan saa kun mainostaa tätä arvontaa omassa blogissaan. Jos haluatte yhden arvan tällä tavoin, tulee yhdestä lähettämästänne kommentista löytyä myös linkki omaanne postaukseen, mistä löytyy alla oleva kuva ja linkki tähän postaukseen !!


Tämä ja seuraavat blogiteksit kelpaavat osallistumispostauksina. Voittajan julkaisen viimeistään 3.12 täällä blogissa ja häneen otan sähköpostin kautta yhteyttä ! Yhdellä kelpuutettavalla kommentilla saa yhden arvan. Muista olla tarkkana, että tekstissänne löytyy aina tarvitsemat tiedot :) Mukavaa kilpailua ja toivotaan että tämä sa kannatusta !

3 kommenttia:

 1. sirkku.riitala@gmail.com http://theponylife.blogspot.com

  Taidampa ottaa osaa, sen verran kiva idea! Blogistasi muutamat plussat ja miinukset;

  + kiva ulkoasu
  + lähes joka postauksessa jonkinlaisia kuvia
  + hyvää tekstiä
  + kivasti erikoispostauksia
  + hyvät esittelysivut
  + tietty mieluisa aihe ;)
  ps. ulkoasu vois kohta vaihtua talvisemmaks!

  - postaustahti välillä harva
  - oikeinkirjoitukseen voisi kiinnittää enemmän huomiota
  - ei usein uusia kuvia, mutta eihän sille mitään voi jos ei ole mahdollisuutta!

  jos ei ole uusia kuvia lisää vaan paljon vanhoja kuvia + videoita, niin korvaavat sitten vähän uusia ;)

  VastaaPoista
 2. Varmasti tällä saa ihmiset aktiivisemmaksi, mukaan lukien minutkin, mutta miksi blogi + säpö joka kommenttiin? No, säpön ymmärrän, mutta jos/kun kisaa ei ole pakko mainostaa, eikö tuo blogijuttu ole vähän turha?

  http://weinthewonderland.blogspot.com/
  laura.hiltunen@pp3.inet.fi

  VastaaPoista
 3. Vähä kiva kisa!
  Voiko tähän jo kommentoida (toivottavasti) Eli siis toi kisa on kiva ja on mukavaa, kun voittaja saa ite vaikuttaa palkintoon, en oikeesti keksi negatiivistä palautetta oon ollu tosi tyytyväinen tähän blogiin siitä asti ku aloin lukijaks.
  Positiivistä kiva ulkoasu ja banneri,on kyl yks negatiiine et enään tee muille noita hienoja bannereita :(

  sähkäri: emilia.veko@gmail.com
  blogi: en oo laittanu viel linnkkii täst: http://emilia-ja-anette.blogspot.fi/

  VastaaPoista