lauantai 10. marraskuuta 2012

tokkolaan uusia tulokkaita + maastoilua

Tää mun blogin kirjoitamisen innostus on alkanut hiipumaan koko ajan lisää ja lisää, koska en ole kerennyt käymään muualla kuin tokkolassa ja muutenkin on tapahtunut kaikennäköistä.. Myös tämä syksy-talvi masentaa hirveän paljon, kun ei missään pysty kunnolla ratsastamaan :(


Tällä viikolla ei ole mitään erikoisempia tapahtunut. Pari kertaa olen tokkolassa ollut ja eilen sinne tuli kaksi uutta ponia. Tai no oikeastaan vesku toi pari omaa heppansa sinne, että saisi reenatua niitä enemmän :) Eilen käytiin Ilkan ja veskun kanssa ne hakemassa ja tulihan heppa-autossa istuttua melkein se 3h kun vielä paalejakin haettiin hevosille. Eilen illalla päästettiin Munkki ja Niilo (Niilo on 3v shettisori, toinen uusista tulokkaista) kentälle tutustumaan toisiinsa ja hyvin näyttivät tulevan toimeen !


Ilonallakin olen ollut nyt aika kauan jo, kun en ole kotiin jaksanut / halunnut mennä niin täällä olen muutamia päiviä jo ollut ja olen edelleenkin :D Hienoja kuvia otettiin yksi päivä ja ehkä pari niistä kehtaan tännekin julkaista.. Illalla ollaan oltu Ilonalla tai sitten veskun ja muiden kavereiden kanssa jossakin muualla ja hauskaa on ollut !

ekstraaaa... :D

mun yyberhieno kännykkä !

Tänään olin tokkolassa Ilonan ja veskun kanssa. Menin veskun mukaan Minnillä ilman satulaa maastoon, kun vesku meni ajamaan Bellan (toinen niistä uusista hepoista. Bella on 2v lv-tamma). Minnille maasto oli aika reipas, sillä Bellan hölkkä tarkoitti Minnille kiitoravia, niin jouduimme melkein koko matkan ravaamaan Minnin kanssa. Mentiin noin tunnin lenkki ja sen jälkeen heitin Minnille loimen päälle, linimentit jalkaan ja melassivettä+heinää karsinaan :) Illemmalla käytiin vielä uudelleen maastossa minä Vinskillä, Ilona ajoi Ollia ja vesku ajoi Niiloa. Jonkin aikaa pysyimme Vinskin kanssa perässä, mutta kun Vinski rupesi kuumumaan siitä, niin kiersimme eri kautta takaisin tallille. Vinski oli ihan kiva, vaikka kävikin välillä hieman kierroksilla.

tän päivän ruuat tallille... :Dd

1 kommentti:

  1. Omnom, suklaata<3 :) Ja kielipoliisin hommaan; ennen huutomerkkiä tai kauttaviivaa ei tule väliä:) Jälkimmäisen jälkeenkään ei. Ja Vesku varmaankin on ihminen eli isolla:)

    laura.hiltunen@pp3.inet.fi
    http://weinthewonderland.blogspot.com/

    VastaaPoista