sunnuntai 4. marraskuuta 2012

viikonloppu hyvässä seurassa !

Huhhun kun tähän viikonloppuun on mahtunut paljon hyviä ja ei-niin-hyviä tapahtumia. Perjantai aamun voisin vaihtaa vaikka samantien, siitä en tykännyt .. Onneksi ilta oli hyvinkin onnistunut ja vietin aikaa kavereiden kanssa ulkona. Ilonakin päätti käydä tsekkaamassa oliko järvivesi vielä kylmää ;)

Lauantaina oltiin Ilonan kanssa päivällä tallilla ja käytiin maastossa, mie Minnillä ja Ilona ajoi Ollia. Käveltiin aika paljon, hölkättiin ja pariin kohtaan otettiin pieni spurtti. Yhdessä kohtaan katsottiin, että muurahaiskeko oli käyty möyhimässä ja nyt ollaan kuultu että täällä päin liikkuu karhuja. Varmaan karhu siis käyny tuolla meiän maastoissa.. Ei me enää uskalleta mennä sinne, kiva sitten jos joku karhu tulee vastaan :o! Juoksutettiin Offea myöhemmin kentällä ja tehtiin iltatalli. Illalla mentiin samalla porukalla kuin eilenkin nii yhdelle kaverille ja siellä vietettiin iltaa ja pakko sanoa että hauskaa oli ! Nää pari fbkuvaa kertoo vähän teille eilisestä..Tänään käytiin aamupäivästä kavereiden kanssa kelossa syömässä ja mentiin tallille vähäksi aikaan muistelemaan menneitä ja miettimään tulvevaisuutta. Tallilla ei saatu mitään järkevää aikasiksi, naurettiin vaan ja huhhuh.. :D Sieltä tulin veskun kyydillä kotiin ja heti blogiin kertomaan kuulumisia.

lauantailta offen juoksutusta

6 kommenttia:

 1. ei voi kyl sanoo ku et huuhuh :DD: mut se oli kyl joki missä kävin uimas ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha ;D ei sil oo mitää seksuaalista merkitystä mikä se on :o joku iso lätäkkö kumminkin missä voi veneillä :)

   Poista
 2. kukas sanonnu et siellä liikkuu karhu..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis, ei vuolenkoskelta hirveän pitkä matka oo jaalaa ja mikä muukaan siellä kävisi niitä pöyhimässä`?

   Poista
  2. no mutta ku ei se ole enää täällä suunnalla ku se ajettu ihan toiseen suuntaa :D sinne minne se ajettiin nii siltä on lyhempi matka tänne ja tääl sillä on ruokapaikat tiedossa.. ja sen pesäpaikka on todennäkösesti orimattilassa ja jos se sinne talveks aikoo nii todennäkösempää se on että se tulee täst ohi ku lähtee jaalaa seikkailee muurahaispesiä tonkimaan :D muurahaispesää on voinnu koirakin kaivaa..:D

   Poista