perjantai 16. elokuuta 2013

eka viikko koulussa

Useimmat väsyvät jo ensimmäisinä päivinä koulussa, mutta rehellisesti sanottuna mä olen pirteämpi kuin pitkään aikaan! Silloin ekoina päivinä koulussa olin tosi väsynyt enkä jaksanut tehdä mitään, mutta tällä viikolla olen ollut tosi reipas ja lähes kokoajan positiivisella päällä :) Kaverini Henni saapui tällä viikolla koululle niin mäkin olen tutustunut Hennin ansiosta uusiin ihmisiin ja koskaan ei oo tarvinnu olla yksin!


Ensimmäinen viikko oli aika rento. Vaikka meillä onkin pitkiä päiviä koulussa, niin eivät ne niin pitkiltä tunnu taukojen takia. Maanantaina meillä kuuluisi olla ajoa, mutta tällä ekalla viikolla ne tunnit korvaantui ryhmänohjauksella. Tiistaina päästiin jo aloittamaan lukujärjestys ja koulunkäynti ihan kunnolla! Ensimmäiseksi neljä tuntia hevosenhoitoon kuuluvaa teoria, jonka jälkeen ratsastusta. Hevoset olivat vielä laitumella, niin me päästiin ne sieltä hakemaan. Ennen koulun alkua Henni on ihkuttanut Muistoa niin paljon, että halusin itsekin kokeilla sitä ponia.

yritin ottaa laitumella Muistosta kuvan :D

Onneksi opettajat huomasivat kuinka true-Muistofani olen niin sain sen tunnille ;) Meitä oli sen verran paljon, että meidät jaettiin kahteen ryhmään ja kummatkin ryhmät saivat ratsastaa puoli tuntia. Minä ratsastin ensimmäisessä ryhmässä ja voi että kuinka ihana Muisto oikeasti olikin! Alkuun oli vähän hakemista ja Muistokin oli vähän jännittynyt, niinkuin myös minäkin. Loppua kohden kuitenkin alkoi menemään todella hyvin ja sain opettajaltakin kehuja :) Muistolla oli superkiva ratsastaa ja toivottavasti saisin sen pian uudelleen!

vähän parempi kuva jo xD

 Iltaisin aika kuluikin kavereiden kanssa hengaillen ulkona ja sisällä ja joka ilta on ollut kivaa =) Parina päivänä kuitenkin on ollut vähän tylsempää, mutta yleensä olen jotakin tekemistä keksinyt. Ollaan aika paljon pelattu korttia, biljardia ja muita pelejä vapaa-ajan tilalla kaveriden kanssa. Yhtenä iltana lähdettiin käymään Henni ja Suskin kanssa pyöräilen Vääksyn keskustassa. Sitä tuskan määrää, kun koko ajan tuntui olevan ylämäkiä kumpaakin suuntaan :D Kertyihän siinä matkaa kuitenkin reilu 15km.


Keskiviikkona meillä oli käytännöntunti aiheena kengittäminen. Päästiin suoraan lyömään oikean/elävän hevosen jalkaan, kunhan ensiksi opimme pitämään jalkoja oikeassa kohdassa. Aluksi takajalkojen nostaminen tuotti minulle hankaluuksia, kun hevosen jalat meinasivat koko ajan valua pois paikaltaan. Lopuksi tämä kuitenkin onnistui ja kun kaikilta se alkoi sujumaan aloitimme projektin kengän irroittamisen. Meillä oli käytössä vain yksi hevonen, joten koko aikaa ei saanut olla tekemässä vaan välillä piti antaa muidenkin koettaa. Itseltäni onnistui kaikki tehtävät omasta mielestä hyvin ja innolla jään odottamaan seuraavaa :)

Teoriatunteja mitä meillä tässä ensimmäisessä jaksossa on, ovat englanti, hevosenhoito sekä anatomia&fysiologia. Tunneilla olen yleensä ollut äärimmäisen väsynyt, mutta kuitenkin olen pysynyt ajan tasalla ja pyrkinyt keksittymään olennaiseen. Yksi tunti meille ilmoitettiin, että lähdemme katsomaan tämän kuun lopussa SH-kuninkaallisia Ypäjälle, siistiä :D!Tästä tuli hieman sekava teksti, mutta pääasia että jotain sain tänne ruksattua :) Kohta lähden pitkästä aikaa talleilemaan Tokkolaan, viime kerrasta tuntuu olevan pitkä aika. Huomenna lähtään Joutsaan raveihin ja sunnuntaina olisikin tarkoituksena palata takaisin Asikkalaan! Im so happy ♥

8 kommenttia:

 1. Ei vitsi, mä niin olisin halunnu heppakouluu! Toivottavasti siellä on jatkossakin mukavaa. :-) Ja on kiva lukea postauksia opiskelustas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no voihan :( Mutta hei, kyllä sä vielä kerkeät jos vaan haluat ;)! Kiitti paljon kommentista ♥

   Poista
 2. Vastaukset
  1. En mie tarkalleen tiiä, muuta kuin että koululta on noin 7km Vääksyn keskustaan :D

   Poista
  2. ootko maaseutuoppilaitoksella? :D hihi meiltä on jotain 20km siihen XD Sekosin ku luin"asikkala" XD

   Poista
  3. siellä juu kai :D haha, ihan rauhassa ;D

   Poista
 3. käytkö vielä kaitsulla, vai oletko muuten vaan poistanut esittelysivun

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En käy enää siellä vakituisesti, satunnaisesti siellä saatan pyörähtää riippuen menoista :)

   Poista