keskiviikko 7. elokuuta 2013

Osaa se pappaponikin yllättää!

Tänään se sitten alkaa, nimittäin koulu. Mun pitää olla koululla kuudelta illalla, niin nyt päivällä voin keskittyä pakkaamiseen ja tässä välissä voin kirjoittaa teille tämän postauksen. Kohta lähtään iskän kanssa käymään terveysasemalla, koska tarvin kouluun todistuksen jäykkäkouristus-rokotteesta. Enää mua ei samalla tavalla jännitä sinne kouluun meno, koska yksi Sanni pyysi mua facebookissa kaveriksi, niin olen sen kanssa jutellu tosi paljon :) Vikat kesälomapäivät on menny tajuttoman nopeasti eikä niistä ole muuta kerrottavaa, kuin että käytiin uittamassa Ilonan kanssa Ollia ja Tomia, aika mielenkiintoisin kokemuksin!Oltiin uitettu poneja jo jonkin aikaa ja yhdessä vaiheessa otin kännykällä pari kuvaa. Kun olin viemässä kännykkää takaisin rannalle, niin päätti Tomi lähteä yhtä polkua pitkin takaisin tallille päin. Mulla oli juoksutusliina, mutta paljainkäsin en saanut siitä kunnon otetta kun Tomi vain puski laukaten eteenpäin kapeaa polkua pitkin. Mun ja Tomin välimatka piteni pitenemistään, kun en pysynyt vauhdissa mukana, kunnes lopulta yhessä kohtaa liinaa oli solmu, mistä sain tukevan otteen. Juoksin minkä kintuistani pääsin ja mietin vain etten saa päästä irti.Polulle oli kaatunut puu, josta Tomi olisi päässyt halutessaan hyppäämään yli tai sitten kiertäen puun ali. Onneksi Tomi ei hypännyt yli, koska itse en olisi siitä yli päässyt niin olisi voinut olla aika mielenkiintoiset seuraukset.. Tomi pomppasi polulta vasemmalle puun ali ja kun itsekin jouduin kumartumaan mahtuakseni ali, päätin hypätä suoraan mahalteni. Tomi veti mua maata pitkin pari-kolme metriä, kunnes pysähtyi. Onneksi pysähtyi, en tiedä kuinka kauan olisin jaksanut roikkua perässä :D Palattiin takaisin rannalle, jossa naurettiin Ilonan kanssa sairaan kauan, harmi kun ei tullut videolle! Kotimatkan Tomi tepastelikin pikkuravia kuin hurja ori konsonaan ;)
Nyt on pakko jatkaa pakkaamista. Nyt kun koulut alkaa, niin mun postaustahti varmasti harvenee, koska mulla ei välttämättä ole niin paljon kerrottavaa kuin aiemmin. Mulla on nyt kuitenkin tulossa monta erikoispostausta mm. toivelista, tokkolan tallin hevosia osa 2, äänivideo jos Ilona antaa mun laittaa sen näkyville, mielipidekirjoitus sekä arvonta! Lisääkin erikoispostaus ideoita saa antaa, niin pääsen niitä toteuttamaan :)


8 kommenttia:

 1. voi tomii, voin niin hyvin kuvitella :DD!

  VastaaPoista
 2. Mihin kouluun lähditkään? :)

  VastaaPoista
 3. Voitko tehä joskus Mydayta?Tosi ihania poneja!Onko shettiksiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eiköhän se onnistu :) ja on shettiksiä :p

   Poista
 4. Voi vitsi, tsemppiä kouluun ja pidä hauskaa! Itehän olisin halunnu lähtee opiskelee hevosalalle ylä-asteen jälkee, mutta meijän mamski ei vaa laskennu.. Mutta have fun! :)

  VastaaPoista