lauantai 31. toukokuuta 2014

estetunnilla

Tää pieni breikki on mennyt lähinnä tallilla ja kotona hengailemalla. Tokkolassa ei ole mitään ihmeellistä tapahtunut. Käytiin Ilonan kanssa toissapäivänä maastoilemassa, minä olin Vinskillä. Heppa joutui jopa ravaamaan ihan toden teolla, kun maastokaverina oli nopea ravirussi ja sen ravi kun ei ole mitään kovin lyhyttä.. :) Vinski oli kyllä niin iloisena, kun pääsi pitkästä aikaa maastoilemaan kunnolla!


Tänään lähdin tallille ihan huvin vuoksi, mutta selvisikin ettei ollut kuin yksi tunti. Ehdotin opettajalle, josko liittyisin tunnille mukaan ja hän sitten piti minulle ja eräälle toiselle pienen estetunnin. Harmiksi mulla ei ole estetunnista mitään kuvia.. Menin Vinskillä ja verryteltiin aika itsenäisesti ravissa ja laukassa pääty-ympyröitä tehden. Ympyröillä oli puomeja, joita käytettiin apuna verryttelyssä. 

Aloitettiin pikkuhiljaa hyppäämään pientä rataa, joka koostui kolmesta esteestä, mutta hyppyjä tuli kuitenkin viisi. Vinski teki heti ensimmäisellä ja toisella kerralla stopit ehkä 30cm kokoiselle ristikolle.. Vinski ei ikinä ole kieltänyt mulla tolla tavoin hypätessä, joten vähän pisti ihmetyttämään! Kolmannella kerralla sujuvasti yli ja seuraavalle esteelle taas stoppi? Toisella kerralla tästä esteestä yli ja loppurata sujuvasti kaikki esteet. Lopulta tämä sujui kaikki hyvin ilman mitään ongelmia ja opettaja nosti yhden ristikon pystyksi.

Joku keväinen juoksutuskuva, se on niin ihana ☺♥

Taas stoppi.. Mitä ihmettä? En syytä nyt hevosta, mutta en kyllä voi syyttää täysin itseänikään. Vinski ei ikinä ole tällä tavoin kieltänyt. Päästiin tästäkin lopulta yli ja taas loppurata sujui hyvin. Tultiin sama uudelleen ja kaikki sujui ongelmitta. Noh.. Opettaja nosti pystyä 10cm ja taas kielto. Toisella kerralla taas kuitenkin kaikki esteet hyvin ilman mitään ongelmia? Pysty oli korkeimmillaan ehkä 60cm korkea, eli korkeus ei todellakaan ollut Vinskille ongelma :D Outoa, no jätettiin hypyt siihen, kun vika rata sujui hyvin ja loppuverkattiin ne käynnissä eteen alas. 

Harjasin vielä Munkin ja Tomin pihalla ja kamala sentäs, kun niistä lähtee tajuttomasti karvaa! Siivoilin Munkin karsinan ja tein sille iltaruuat valmiiksi, ennen kotiin lähtöä. Huomenna menen vielä käymään tallilla hoitamassa ainankin Munkin ja illalla palataan takaisin koululle!

Hihi, mikä pikkuinen karvapallo <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti