keskiviikko 28. toukokuuta 2014

kukkaistyttö Veera

Hmm, mistähän sitä aloittaisi. "Viimeinen" kouluviikko ohi ja nyt parin päivän loma! Meillä oli koulussa tänään kevätjuhla ja saatiin todistukset, kaikkia suoritusmerkintöjä ei kylläkään näy todistuksessa, mikä harmittaa.. Onneksi saadaan kuitenkin tietää loputkin numerot pian! Meillähän arviointi menee S=suoritettu 0=hylätty 1=tyydyttävä 2=hyvä 3=kiitettävä. Neljä kolmosta oli matikasta, fysiikasta, äidinkieli kakkoisesta sekä raviurheilusta! Loput olivat tasaisesti 2 tai S merkillä varustetuja. Yksi häpeäpilkku kuitenkin sieltä löytyy, nimittäin yksi ykkönen rehut ja ruokinnasta..


Ensi maanantaina meillä jatkuukin kesäjakso, joka on kahden viikon mittainen pätkä. Meidät on jaettu kolmeen ryhmään ja kaikille ryhmille on aina yhtenä päivänä jokin tietty homma. Yhtenä päivänä on talliympäristön huoltoa, toisena päivänä traktorin käsittelyä ja kolmantena päivänä hevosten liikuttaminen. Tällä kaavalla mennään kaksi viikkoa ja 13.6 päästään mekin lomille! Tulen tästä sitten kertomaan lisää, kun se on ohi :) Pääsen kuitenkin viikonlopuksi siinä välissä luultavasti kotiin, riippuu vähän joudunko korvaamaan tuolloin yhden päivän..


Täällä meilläpäin ovat säät taas muuttuneet ikäviksi sadekeleiksi, juuri kun olin päässyt nauttimaan auringosta ja lämmöstä. Oltiin eilen rakentamassa koululla laitumia ja ei ollut kiva hakata nauloja sateessa ja tuulessa, kun sormet olivat ihan jäässä! Pitääkin miettiä kaksi kertaa mitä kaikkea tulen tarvitsemaan kesäjaksolle, jos vaikka tuleekin kylmemmät ilmat.


Näihin tunnelmiin jätän tämän postauksen ja aloitan tekemään uutta ulkoasua blogiin! Oon saanut niin paljon uusia kivoja kuvia, että toivon mukaan saisin jotakin kesäistä tehtyä. Tätä postausta kuvittivat Veeran kesäiset kuvat viime viikolta, kun oli lämmin ilma ja aurinko paistoi. Tuossa tallin vieressä on ihanan paljon noita keltaisia kukkia, niin sain tehtyä Veeralle pienen seppeleen, vaikka kovasti yritti syödä sen minun käsistä koko ajan :D

2 kommenttia: