sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Unelmien luo

Voin olla melko varma, että jokaisen ponin unelma on päästä kesäisin laitumelle syömään vihreää ruohoa. Kukapa hevonen siitä ei pitäisi? On aina yhtä ihanaa nähdä, kun hepat lasketaan ensimmäistä kertaa laitumelle. Sitä ilon määrää ei voi kuvailla, kun ne laukkailevat ja riehuvat ympäri peltoa. Asikkalassa hepat ovat olleet jo pari viikkoa nyt pienemmillä laitumilla syömässä vihreää ja tyytyväisiltä ovat pollet näyttänyt. Kävin niitä tässä viime viikolla kuvailemassa ja tässä muutama otos sieltä :)

Veera <3


Viime viikolla meillä oli koulussa viimeiset kokeet, joihin panostin kunnolla ja mielestäni ne sujuivatkin hyvin. Nyt vielä kaksi päivää koulua + kevätjuhla ja sen jälkeen muutaman päivän loma ennen kesäjakson alkua. Tämä vuosi on mennyt todella nopeasti ja kaikennäköistä on tapahtunut. Kuluneesta lukukaudesta tulossa jossakin vaiheessa tiivistelmää ja pohdintaa.

Sanni

Veera, Dagmar ja Mirkku

Tämä viikonloppui meni kilpailuissa molempina päivinä. Lauantaina olin auttamassa Ilonaa ja Kuprua estekilpailuissa ja sen jälkeen tuotiin poni Tokkolaan kesälaitumille. Päivän aikana mukavasti paloin vähän käsistä ja jaloista, mutta ei se mitään! Sunnuntaina (tänään) olin Annin mukana Mikkelissä koulukilpailuissa ja kohta puolin lähden takaisin koululle. Mukavaa viikkoa kaikille.

Unski!

Vaakku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti