keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Belgialainen eläinlääkäri ja paljon muuta

Aloitin kirjoittamaan postausta eilen, tiistaina, mutta nukahdin vähän kesken kaiken joten sain vasta nyt julkaista tämän :D Huomioikaa siis, että teksit ovat eilen kirjoitettu!

Vasemmalla Håcka ja oikealla Papi, taustalla näkyy Mocca

Heipparallaa! Toinen viikko täällä Billnäsissä pärähti eilen käyntiin ja yhteen viikkoon on mahtunut jos jonkin näköistä menoa ja meininkiä. Aloitetaan viime viikon erikoisesta, kun heti tiistaina tallille saapui Belgialainen eläinlääkäri, Bruno Beyne. Vaikken hirveästi puhetta ymmärtänyt, niin näin kyllä todella paljon uutta ja oli mielenkiintoista seurata hänen tekemisiään, kun en ole ennen vastaavaa nähnyt. Viime viikolla taisi kolmena päivänä käydä kengittäjiä, suomalaisista englantilaisiin. Huhhuh, olen kyllä kuullut niin paljon eri kieliä tässä viikon aikana, että on pää ihan sekaisin kaikesta :D

Ratsastamaankin olen päässyt! Olen ollut kahdella ja yhdellä puolikkaalla koulutunnilla Vilmalla, Vipellä ja Moccalla. Näiden tuntien lisäksi olen neljä kertaa päässyt ratsastamaan/ keventelemään/ hölkkäilemään/ miksi-sitä-ikinä-haluaakaan-kutsua Leolla "itsenäisesti" valvovan silmän alle. Kaikki hevoset ovat olleet täysin erilaisia keskenään, mikä tekee siitä entistä hauskempaa, kun ei ole kaikki samanlaisia!

Vasemmalla Leo ja oikealla Zaba

Olen nyt ollut yhteensä 7 päivää töissä ja olen alkanut oppimaan jo kaikkien hevosten nimet sekä missä he asustavat. Normaalit tallijutut ovat jotakuinkin hallussa ja muutenkin olen päässyt hyvin nopeasti perille kaikesta. Olen kyllä yrittänytkin olla mahdollisimman reipas ja kuunnella hyvin, vaikka väkisinkin tulee aina jotakin kysyttävää/mietittävää. Hyvin on kuitenkin sujunut ja päivät kuluvat nopeasti.

On kyllä ollut paljon erilaista hommaa, mikä on ollut hyvä, Itse en nimittäin tykkää tehdä päivästä toiseen samanlaisia päiviä, joten pienet muutokset päivissä ovat olleet hyviä mielenvirkistyksiä :) Tylsää täällä ei ole! Kertokaa toki, jos teillä on jotakin postausideoita tai kysymyksiä tähän työssäoppiin liittyen, niin yritän niitä parhaani mukaan täällä toteuttaa.

Mocca2 kommenttia: