maanantai 23. helmikuuta 2015

Vauhdikas viikko

Moi taas! Viikon aikana on ollut taas kamalasti tapahtumaa. Maanantaista perjantaihin täällä oli hiihtolomaleiri, jossa tuli sitten avustettua aina tarpeen tullen. Tein viime viikolla ma-ti ja pe-su töitä, eli olin ensimmäistä kertaa viikonloppuna täällä töissä. Vapaapäivinäkin olen tosin ollut tallilla hengailemassa ja yhtenä päivänä autoin Jessicaa, kun se hyppäsi Alfilla :) Leolla pääsin ratsastamaan maanantaina ja tiistaina, mutta sitten se lähti Riilahteen. Toivottavasti se tulee vielä takasin ennenkuin minun harjoitteluni loppuu!! Ihan huippukiva hevonen.

Vasemmalla Leo, oikealla Alf

Oon nyt tehnyt myös pari iltavuoroa, niin on kivasti tullut vaihtelua aamuvuoroihin. Oon päässyt tosi hyvin perille tallin rutiineissa ja osaan jo ohjeistaa muitakin melko hyvin, mistä löytyy mitäkin. Täällä oli viikonlopun tosi kurjat ilmat, kun satoi vettä.. Onneksi nyt taas näyttää vähän paremmilta kelit! Viikonloppuna pääsin maastoon ensimmäistä kertaa. Lähdin Papilla, joka osottautuikin paljon kivemmaksi, mitä odotin :) Papilla oli mukavasti energiaa, mutta kuunteli hyvin pidätteitä. Oli kyllä virkistävää, kun pääsi kunnolla maastoilemaan.

Papi

Asterix ja Dexter, vai olikohan se toisinpäin..? :D

Varsat pääsivät juoksentelemaan vapaasti maneesiin viikonloppuna. Ai että, kun niillä oli kivaa! Työpäivät menevät edelleen tosi nopeasti ja paljon on pikkuhommia, mitä on päässyt tekemään. Oon kyllä viihtynyt tallilla töidenkin jälkeen pitkään, jos olen ollut aamuvuorossa :D En tosiaakaan tiedä mitä vielä kirjottaisin.. Eiköhän taas palailla myöhemmin asiaan.

Moccaa taluttelin viikonloppuna melko paljon.. Välillä pysähdyttiin katselemaan maisemia ja maistelemaan maasta kasvavaa ruohoa, sekä tietysti otettiin muutama selfie. Voi ponia.. 

6 kommenttia: