tiistai 12. toukokuuta 2015

Hyvin alkanut viikko!

Viikonloppu oli ja meni, nyt on viimeiset kolme viikkoa pyörähtänyt käyntiin. Sunnuntaina ratsastin taas yhdellä tosi kivalla hevosella ja ai että millaiset fiilikset jäivät, kun heppa toimi niin hyvin! Oli kyllä superkiva mennä sillä uudestaan ja huomata, että sain sen oikeasti hyvin läpiratsastettua. Oon tehnyt nyt paljon harjoitusravissa töitä ja ei siellä satulassa istuminen enää tunnu niin kamalalta kuin alussa tuntui. Kehitystä siis ainankin jossain huomattavissa. :) 

Maanantaina meillä oli vapaapäivä ja käytiin Lauran ja Niken kanssa Hampurissa pyörähtämässä asioilla. Illalla kuitenkin tehtiin muiden tyttöjen kanssa iltatalli porukalla. Tänään taas palattiin töihin. Aamutallin jälkeen käytiin aamupalalla, jonka jälkeen juoksutin kevyesti yhden hevosen. Aamupäivällä käytiin vielä kahdella maastoreissulla Ellin kanssa. Iltapäivällä laitettiin Lauralle pari heppaa kuntoon ja hoidettiin ne pois. Siinä ohella laitettiin hevosten jalkoja, siivottiin tallia ja kaikenlaista muuta pientä hommaa ennen iltatallin tekoa. 

Tänään meiltä oli päivällä vedet pois, kun jotkut tutkivat jotain putkia tai jotain sellaisia. Meillä oli kunnon vesivarastot ja juotettiin paljon hevosia ämpäreistä kaikissa mahdollisissa väleissä :D Onneksi tälläisiä tilanteita ei tule usein, ei se mitään iisii hommaa ole! 

Oon ihan innoissani vieläkii, tuntuu että näkisin vain unta! Jotenkin tosi outoa ajatella, että olen oikeasti Saksassa parasta aikaa hyvällä tallilla. Onko teillä mitään kysyttävää tai ideoita, mistä voisin kirjoittaa täältä blogiin :)? 

Muutama julkaisematon kuva laitumelta :) Nää on jo muutaman viikon vanhoja kuvia, pitäis yrittää joku päivä ottaa uusii kuvii ku on jo niin paljon vihreempää!
Pari peuraa laitumella.:D

Hepat tuijotti niitä hieman järkyttyneinä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti