lauantai 9. toukokuuta 2015

Vaihtelevia säämuutoksia ja huippufiiliksiä


 1. Kisahoitajana Segebergissä! 2. Käppäilyä estekentällä


3. Laitettiin munkkitaikina mikroon kohoamaan.. :D 4. Maastoilua


5. Valmiina vapun viettoon!

Huhhuh, viime aikoina on kyllä tullut koettua paljon erilaisia säiden vaihteluita. On ollut pääosin lämmin, mutta muutamia kylmiä päiviä on mahtunut joukkoon. Viime päivinä on taas satanut hieman enemmän ja kerran täällä on jopa ukkostanut, ja silloin tuli vettä kuin saavista kaatamalla..! 

Sain Nikeltä ja Lauralta kännykän lainaan, jolla olen pärjännyt nyt jonkin aikaa. Pitäisi kyllä joku vapaapäivä keretä käydä hakemassa mulle oma kännykkä ja tilata siihen liittymä, että pärjään sitten, kun palaan takaisin Suomeen. Olen tällä kännykällä kerennyt jonkin verran ottamaan kuvia ja parin mutkan kautta sain siirrettyä ne koneelle ja sitä kautta tänne blogiin näytille. 


Täällä on todella nättiä aurinkoisina päivinä, kun puut ovat kasvattaneet kunnon lehdet ja kukat kukkivat. Hepatkin ovat olleet niin tyytyväisiä, kun ovat päässeet ilman loimia ulos :) Ollaan maastoiltu taas aika paljon ja on kyllä ollut tosi kiva kierrellä noita metsäreittejä, kun siellä on niin paljon erilaisia metsiä ja hyväpohjaisia teitä. 


6. Jälkiruoka jätskit jossain ravintolassa, missä käytiin :D 7. Ison tallin toinen käytävä


8. Käytiin eräs vapaapäivä kiertelemässä yhdessä hevoskaupassa. 9. Kukkuu :p


10. Siiamilaiset banaanit 11. Lisää jätskiä!

Hevosten liikutukset ovat sujuneet hyvin viime aikoina. Varsinkin viimeiset kaksi ratsastuskertaa ovat olleet aivan omaa luokkaansa, kun vihdoinkin olen sisäistänyt miten näitä ratsastetaan. Tällä hetkellä mulla on niin paljon hyvää fiilistä, kun on oikeasti mennyt hyvin. Harmittaa paljon, kun kaikilla on niin paljon omia hommia, niin ei oikein kukaan kerkeä kuvaamaan. Olisi kiva saada joku joskus videoimaan, niin näkisi itsekin vähän paremmin miltä meno näyttää. Kommentteja olen kuitenkin saanut ja ne ovat ainankin toistaiseksi olleet ihan positiivisia.. :)

Nyt on aika taas jättää läppäri sivuun, puettava takki päälle ja lähdettävä ulos. Iltapäiväksi minulla on vielä yhden hevosen juoksutus + peseminen ja sen jälkeen vielä ennen iltatallia lähdetään maastoon! Toivottavasti iltapäivällä sää suosii paremmin, kun aamupäivän maastossa hieman kastuimme..  


12. Vähän maisemaa 13. Tallikoira löysi hyvän paikan :')


14. Maastoon jihuuu 15. Takaisin tallille päin juoksutuksen jälkeen.


16. Vähä väsy :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti