lauantai 8. elokuuta 2015

Vinskin super hyppytreenit

Eilen ei ollut tunteja, ja hevosilla on ollut tänään hieman kevyempi viikko, niin otin sitten Vinskillä hieman hyppyjä. Pikkusiskoni alkuverrytteli Vinskin ja otti muutaman hypyn ristikolle ja pienelle pystylle, jonka jälkeen minä kipusin selkään. Otin vähän ravia ja laukkaa, mutta aloin melko pian tulemaan esteitä. Aluksi hieman pienempänä, mutta kun Vinski tuntui niin hyvältä, niin nostettiin hieman. Vinski ei oo pitkään aikaa ollu näin hyvä esteillä, mitä nyt oli :)



Vinski oli tosi energinen, laukka pyöri hyvin ja hyppäsi mielellään. Loppujen lopuksi okseri nousi 90cm, mihin olin todella tyytyväinen. Vinskillä on ollut viime aikoina henkisiä ongelmia esteiden suhteen, jos ne ovat kohonneet sinne 80cm tienoille. Teki todella hyvää tälläinen treeni, missä ponikin sai itsevarmuutta takaisin :) Vinski on ollut nyt loppukesästä niin hyvä, että ihan harmittaa lähteä taas talveksi pois. Se on ollut tunneillakin tosi asiallisesti ja tehnyt kaikki tehtävät superisti niin aloittelijoilla kuin kokeneemmilla. 



Isojen esteiden jälkeen otettiin vielä ihan pienellä ristikolla muutama pomppu, jonka jälkeen poni pääsi loppuverkattavaksi pikkusiskoni toimesta. Loppuravien jälkeen otettiin ponilta varusteet pois ja Carita, joka oli samaan aikaan Epulla ratsastamassa, piti ponin liikkeessä käynnissä :) Treenien jälkeen suihkuun ja takaisin ulos!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti