sunnuntai 2. elokuuta 2015

Kesän viimeisiä treenejä

Pertin kanssa meidän piti tosiaan käydä estevalmennuksessa viime torstaina, mutta yllättäen se peruuntuikin.. Omistajan toimesta kuitenkin lähdettiin Tokkolan kentälle hyppäämään ja ponin omistaja oli keksinyt meille tosi kivan tehtävän :)


Tehtävää pystyi tulla monella tapaa ja sitä pystyi muuttamaan kesken suorituksen. Tavoitteena oli saada sujuva rytmi esteeltä toiselle ja niin, että minä itse pystyin päättämään mille esteelle mennään ja missä järjestyksessä. Oli kyllä tosi monipuolinen ja haastetta antava tehtävä. Ei päässyt ratsastaja, eikä poni helpolla. Tässä tehtävässä esteet pysyivät suht matalalla, sillä haluttiin vain hyvä fiilis tästä. Tätä tehtävää ei kamalan kauaa menty, pidettiin huilitauko ja omistaja sillä aikaa rakensi meille uuden tehtävän. 

Meillä oli pieni jumppasarja lopuksi, jota nostettiin aina hyvien hyppyjen jälkeen. Tätä tultiin pari kertaa pienellä korkeudella, niin että saatiin askeleet sopimaan väleihin ja kun homma alkoi sujumaan, nostettiin vähän kerrallaan viimeistä okseria. Loppujen lopuksi este taisi olla 90cm, eli isompi mitä ollaan aiemmin hypätty :o Super hienosti Pertti siitä kuitenkin selviytyi ja siihen oli hyvä lopettaa! Nyt yritetään päästä vielä valmennukseen ensiviikolla, ennenkuin lähden kouluun :)

♥♥♥

2 kommenttia:

 1. Ootko kirjoittanut mitään postausta hevosalan opiskeluista? Siis missä kertoisit laajemmin millaista se on jne? Olisi mielenkiintoista lukea, kun vuoden päästä olisi tarkoitus suunnata johonkin hevoskouluun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://maalissa-taas-voittajana.blogspot.fi/2014/08/lukuvuosi-2013-14.html?m=1

   Tuosta löytyy tiivistelmää minun ensimmäisestä lukuvuodesta Salpauksella :) Tähän hätään en nyt muita postauksia löydä/jaksa etsiä, mutta 2013 syksyn - 2015 kevät väliltä löytyy postauksia koulunkäynnistä :)

   Poista