perjantai 31. heinäkuuta 2015

KouluvalmennusTiistaina pakattiin jälleen kerran poni kyytiin ja lähdettiin huristelemaan kohti Rabbelugnia. Tällä kertaa ei ollutkaan vuorossa esteitä, vaan osallistuttiin Nooran koulutunnille! Tunnin aiheena oli saada Pertti oikein rennoksi edestä ja venyttämään eteen-alas. Tehtiin ravissa avoa pitkillä sivuilla ja ne sujuivat vähän vaihtelevasti. 

Sain huomautuksia käsistäni, että ne seilasivat tosi korkealla, joten oli alussa hankalaa ratsastaa kädet alempana :D Kyllä siihen onneksi pikkuhiljaa tottui ja lopputunnista sitä ei tarvinut enää erikseen ajatella. Tunti sujui vähän vaihtelevilla fiiliksillä. Välillä tuli pitkiä, sujuvia pätkiä kun taas välillä meno takkuili omasta mielestäni jonkin verran.

Lopputunnista Pertti alkoi painumaan kuolaimen alle, minkä huomasi erittäin selkeästi oikean kierroksen laukassa. Laukassa tehtiin isoa ympyrää ja siinä poni oli ihan jees. On se ollut parempikin, vaikka tuli nytkin ihan hyviä pätkiä. En oikein tiedä, mitä vielä tunnista sanoisin. Ihan ok fiilikset jäi, Pertti ainankin teki parhaansa! Alhaalla vielä pieni kooste valmennuksesta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti