maanantai 6. heinäkuuta 2015

Tiffani tuli kylään! (Helka, Pertti, paljon materiaalia)

Viime ajat ovat sujuneet heppailen, yllätys sinänsä. Viime viikonloppuna tosin sain vaihtelua arkeen, kun lähdettiin Ilonan kanssa Helsinkiin 1D:n konserttiin! Olen pitänyt paljon ratsastustunteja, sekä tuttuun tapaan käynyt liikuttamassa Perttiä. Pertin kanssa on alkanut sujumaan kerta kerralta paremmin ja esteilläkin ollaan otettu isoja harppauksia :) Joskohan kohta päästäisiin valmennuksiin..! Minulla kuitenkin oli tälle postaukselle ihan aihekin, nimittäin Tiffani saapui torstaina vierailulle tänne Jaalaan ja on nyt noin viikon täällä. 

Ollaan käyty Tokkolassa oikeastaan melkein joka päivä sunnuntaita lukuun ottamatta. Tiffani on ratsastanut Pihlalla, käynyt Vinskillä maastossa ja hypännyt sillä, mennyt Ripalla ilman satulaa ja satulan kanssa. Tokkolan hevosten lisäksi ollaan käyty kahtena päivänä Perttiä liikuttamassa, sekä kattomassa monille lukijoille tuttua ponia Helkaa!


Sunnuntaina lähdettiin päivällä kohti Kouvolaa ja suunnitelmiin kuului käydä Helkan luona. Tiffani on jutellut Hennin kanssa jonkin verran ja nyt kun Tiffani tuli näillä seuduilla käymään, niin pitihän siellä käydä ponia moikkaamassa! Kyllä sitä jonkin verran olikin jo tullut ikävä :') Henni oli jo hakenut ponin sisälle ja juteltiin siinä samalla, kun varustettiin Helka kuntoon. Kentällä Tiffani pääsikin hyppäämään heti ponskin selkään ja jonkin aikaa pyörittyään he ylittivät muutaman esteen! Voi, että kun tuli hyvä mieli katsoa ponin menoa, kun se oli niin iloinen! Henni kävi lopuksi ottamassa kaikki askellajit läpi, jonka jälkeen otettiin pihalla muutamat kuvat musta ja ponista. Viimeiseksi vielä pesulle ja muutamat temput, niin kyllä oli poni tyytyväinen. Oli kyllä ihana käydä pitkästä aikaa Helka-tallilla!Jatkettiin Kouvolasta matkaa takaisin Jaalaan ja lähdettiin myöhemmin illalla vielä Pertin luokse. Varustettiin heppa kuntoon ja lähdettiin Tokkolan kentälle. Mä otin ensin kaikki askellajit läpi ja oli muuten hyvän tuntuinen poni. Pertti oli ihan superhieno ja olisin vaan voinut jäädä fiilistelemään selkään. Päästin kuitenkin Tiffanin sinne lopuksi testailemaan ponia ja meni niilläkin tosi hyvin!!Maanantaina jatkettiin Pertin kanssa esteiden parissa. Rakennettiin kentälle jumppasarja, sekä muutaman laukan kavalettilinja. Verkkailin ponin mahdollisimman kevyesti ja yritin ottaa mahdollisimman vähän hyppyjä. Pertti teki todella hyväntuntuisia hyppyjä, joten uskallettiin nostaa jumppiksen viimeistä estettä vähän. Pertti teki sujuvia hyppyjä ja olin ihan fiiliksissä, kun poni oli niin hieno. Lopuksi Tiffani vielä otti muutaman hypyn jumppikselle ja taisi tykätä ponista myös esteillä :p

Vielä muutama päivä Tiffanilla täällä Jaalassa, katsotaan mitä vielä keksitään! 
Voitaisiin joku päivä yrittää kuvata lyhyt videopostaus tallilta, jos jotakin kiinnostaa :) 
Eikö Helka olekin söpö <3 Ja mitäs tykkäätte Pertistä?

2 kommenttia:

  1. Minulla on pari kysymystä tästä Tokkolan tallista. Onko siellä esim: ratsastuksen opettajaa tai ohjaajaa erikseen . Miten voi alkaa harrastaa siellä tai siis mihin ilmoittaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä hetkellä ratsastustunnit Tokkolassa pidän pääsääntöisesti minä, mutta myös tallin omistaja Tuuli pitää tunteja Tokkolassa :) Voit alkajaisiksi soittaa tallin numeroon 0407080064 ja kysellä Tuulilta lisää!

      Poista