keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Sileän treeni Vinskin kanssa!
Ratsastustuntien jälkeen varustin Vinskin kuntoon ja lähdin sillä kentälle. Tarkoituksenani oli lähinnä saada se edestä rennoksi, sillä Vinskillä on tapana kulkea tunneilla pää pystyssä kuolainta vasten, mikä ei tee sille hyvää. Niimpä asennoiduin kunnolla päivän ratsastuksiin, enkä lopettanut ennenkuin heppa antoi periksi kaikissa askellajeissa! Oli muuten aika supertreenit, vaikka itse sanonkin.

Pidin tänään ratsastaessa mielessä eilisen kouluvalmennuksen (tulossa myöhemmin postausta) opit ja neuvot ja sovelsin niitä Vinskin kanssa. Pidin huolen siitä, ettei käynti ja ravi menneet liian kiireisiksi ja pikkuhiljaa Vinski rentoutui edestä. Hirveän pitkiä matkoja Vinski ei jaksa mennä oikeinpäin, mutta pikkuhiljaa se sieltä kuitenkin tulee. 
Eniten ongelmia meillä oli Vinskin kanssa saada oikeaan kierrokseen taivutus oikein, sillä Vinski meni helposti kuolaimen alle ja jäi edestä ihan tyhjäksi ja selättömäksi. Kun taas vasempaan kierrokseen Vinski oli vaikeampi saada rennoksi, mutta kun sen sai rennoksi, oli se vasemmassa kierroksessa paremmin läpi. 

Viime kerralla, kun ratsastin kesäloman alussa Vinskillä, niin meillä oli todella paljon vaikeuksia laukan kanssa. En saanut sitä silloin laukassa pyöreäksi ja rennoksi, mutta tänään meillä ei ollut sen kanssa ongelmia! Laukka oli alusta asti hyvää, vaikka Vinski alkoi jo hieman väsymään. Niimpä otettiin vain vähän laukkaa kumpaakin suuntaan taivutellen, jonka jälkeen keventelin loppuravit. Jäi kyllä super iloinen mieli treenien jälkeen, kyllä tuo poni yllättää ♥
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti