tiistai 28. heinäkuuta 2015

Satulan sovitusta


Eilen illalla ratsastustuntien jälkeen lähdettiin hakemaan Perttiä pikkusiskoni ja hänen kaverinsa kanssa. Päivän ohjelmana oli tosiaan testata yhtä estesatulaa. Satula istuu melko hyvin Pertin selkään, ainoastaan oikealta puolelta sään vierestä oli karvat menneet hieman nurinkurin. Otin yhdet ylimääräiset jalustimet satulaan kiinni ja kun poni oli valmiina lähtöön, hyppäsin kyytiin ja lähdettiin kentälle.

En oikein osaa vielä sanoa oliko satula hyvä, sillä itselläni oli vähän huonot polvipaikkaiset housut niin en pysynyt oikein paikoillaan satulassa, kun tuntui, että koko ajan luisuin johonkin suuntaan.. Toiseksi jalustimet olivat ehkä aavistuksen liian pitkät, mutta niissä oli jo kaksi kierrettä ja viimeisissä niin olin laiska enkä jaksanut tehdä enää enempää kierteitä. Näin ollen satulan testaaminen ei sujunut ihan niin hyvin, joten pitänee kokeilla myöhemmin uudestaan tätä satulaa.Noista pienistä ongelmista huolimatta Pertti liikkui tänään melkosen hyvin! Se oli tosi energinen ja hyvin pohkeen edessä. Laukannostot sujuivat ongelmitta ja muutenkin meno tuntui hyvältä. Laukassa Pertti oli aavistuksen vahva edestä, mutta parani loppua kohden. Tultiin ihan muutamia kertoja pituushalkaisijalla aluksi ristikkoa ja lopuksi pienenä pystynä. Hypyt sujuivat pääosin hyvin, pari kertaa tultiin hieman lähelle, mutta kun muistin edetä laukassa enemmän niin paikatkin tulivat paremmin. 

Mutta niinkuin aiemmin sanoin, niin kokeillaan satulaa vielä uudestaan paremmilla housuilla ja lyhyemmillä jalustimilla :D Tänään ollaan muuten lähdössä Pertin kanssa Nooran kouluvalmennukseen ja torstaina jatketaan hyppyjen parissa, meille uuden valmentajan, Henkan silmän alla!

2 kommenttia:

  1. Ootko ottanut hiustenpidennykset? Katsoin jo tuosta vanhemmasta postauksesta että ihan kuin sulla ois jotenkin aiempaa pidemmät hiukset! Kivat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo ottanu, päin vastoin niitä on lyhemnetty pari senttii :D Voi olla että sen takii näyttäny pidemmiltä ku oon suoristanu hiukset :)

      Poista