maanantai 17. huhtikuuta 2017

Vuoden ekat kilpailutEiliset rataharjoitukset sujuivat todella hyvin ja nämä kuvat ovat eilisiltä hypyiltä. Tänään Tryffeli oli 70cm luokassa tosi hyvä, mutta 80cm radalla alkoi näkymään väsymisen merkkejä. Ei jaksanut enää keskittyä, enkä minä saanut ratsastettua ponia "ryhtiin". Pitkä päivä otti voimat pikku ponilta. Vietin tänään lähes kaksi tuntia Tryffelin selässä ja se oli jo heti alussa vähän tahmean tuntuinen. Kun alettiin hyppäämään verryttelyhyppyjä 70cm, niin se siinä innostui sopivasti ja radalle lähtiessä oli oikein hyvä fiilis. Saatiin hyvä rytmi ja arvostelun ollessa A.2.0 ratsastin koko radan suht reippaassa temmossa. Mulle jäi tosi hyvä fiilis tästä luokasta, sillä Tryffeli tuntui juuri hyvältä ja pystyin vaikuttamaan siihen hyvin. Jouduttiin kävelemään ja odottelemaan tosi paljon luokkien välissä ja siinä Tryffeli hiipui. Seuraavan luokan verryttelyssä otin mahdollisimman vähän hyppyjä ja odoteltiin hetki, kunnes päästiin hyppäämään rata. Alku rata sujui hyvin, eli kaksi ensimmäistä estettä. En tiedä mitä loppujen lopuksi kolmannella esteellä tapahtui, mutta otettiin siihen stoppi. Seuraavalla kerralla yli ilman ongelmaa ja heti seuraavalle esteelle uusi stoppi.

Tälle tokalle esteelle en nähnyt ponnistuspaikkaa ja jäin vähän niinkuin matkustamaan kyytiin enkä tehnyt mitään järkevää ratkaisua, joten luulen tämän olevan syy tähän tokaan pysähdykseen. Tuota ensimmäistä kieltoa en kuitenkaan ymmärrä. Ehkä esteen eteen ilmestyneet ankat olivat liian jänniä ekalla kerralla?


Ei kai tässä muuta kuin jatketaan treenejä ja tsekataan, milloin päästään jatkamaan kilpailukautta. Vaikka kasikymppi ei nyt mennytkään ihan putkeen, niin olen iloinen tuosta 70cm suorituksesta, kun Tryffeli tsemppasi siinä niin hienosti ja olihan toi poni nyt niin nättinä korvahuppujensa kanssa!

Kiitos videoinnista Vilmalle ja kuvista kiitos Siirille, sekä Lauralle!


2 kommenttia:

  1. Tosi kivasti kirjotettu postaus! Sulla hyvin tärkeimmät asiat eikä oo kuviakaan liikaa :) tosi upeita kuvia!

    Kylmäverinenunelma.blogspot.com

    VastaaPoista