perjantai 17. tammikuuta 2014

Helkailua loppiaisena 6.1.

Vihdoinkin postaus siitä, kun olin toissa maanantaina Helkailemassa. Loppiaisena oli tosiaankin vapaapäivä koulusta, niin käytin sitten tilaisuuden hyväksi käväisemällä Kouvolassa. Ajattelin ensin mennä satulan kanssa koulua, mutta pinten epäilyjen suhteen, onko kenttä kunnossa, lähdin ilman satulaa matkaan.



Kenttä kuitenkin oli hyvässä kunnossa, niin siinä pystyi hyvin menemään kaikki askellajit läpi ja hyppäämään! Aloiteltiin Helkan kanssa käynnissä työskentely ja poni oli alusta asti reipas ja hyvin kuulolla. Siirryin melko pian raviin ja ravissa poni väläyttelikin oikein nättejä pätkiä ajoittain. Jennalla oli vain lyhyt putki mukana ja kun se on jo hieman kärsinyt niin sillä ei oikein hyviä kuvia tule :/ Videoa kuitenkin on hypyistä.



Jatkettiin ravin jälkeen laukkaa ja laukassa Helka oli ehdottomasti parhaimman tuntunen. Se eteni hyvässä pyörivässä laukassa ja sitä sai työstettyä kunnolla. Tehtiin myös parit vaihdot, joista Helka innoistui entisestään. Ainiin, tultiin ennen laukkaa vähän ravipuomeja, jotka sujuivat kanssa mallikkaasti.



Laukassa alettiin tulemaan pientä ristikkoa puomin avulla. Helka joutui hieman venyttämään itseään ja melkein kaikki hypyt sujuivat ilman mitään ongelmia :) Poni oli tosi reipas ja joutui itse keskittymään tosissaan, ettei menty minne sattuu.. Pääasia kuitenkin oli, että meillä molemmilla oli hauskaa. Pikkuhiljalleen Jenna nosti esteitä sekä muutti niitä, niin hypättiin kaikenkaikkiaan pystyä, okseria ja sarjaa. Okseri oli korkeimmillaan n. 80cm ja muut esteet olivat vähän matalempia.



Helka hyppäsi kaiken tosi hyvin ja minäkin siellä selässä sain aika hyvin tuntumaa sekä sain katsottua ponnistuspaikat melkoisen hyvin. Oon kyllä tosi tyytyväinen noihin treeneihin ja niin näytti kyllä ponikin olevan :')



Otettiin vielä vähän ravia loppuun tuntumalla, jonka jälkeen mentiin pitkät loppuravit. Helka oli vielä loppuraveissakin ihan meno päällä ja kauan jouduttiinkin ponin kanssa keskustelemaan siitä, että voimme mennä ihan rauhassa. Poni oli ihan super ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti