tiistai 28. tammikuuta 2014

kissanpäivät ja heppailua koululla

Pitkästä aikaa taas postausta tänne näin! Viime viikko sujui koulussa oikein mukavasti. Perjantaina ja lauantaina meillä oli koululla kissanpäivät, eli avoimien ovien päivät ja paljon kävi ihmisiä. Kävikö joku teistä kissanpäivillä? Olin tutorina kierrättämässä näyttäen koulun tiloja ihmisille. Kierrokset menivät omasta mielestäni hyvin, vaikka kiirettä pitikin!

käytiin Elan kanssa ottamassa meille molemmille tuollaiset söpöt kasvomaalaukset, mikä näkyy oikean puoleisessa kuvassa :D

Maanantaina meillä oli fysiikan koe, sain siitä 17/18 pistettä ja kokonais-arvosanaksi sain kurssista kolmosen, jes! Heti kokeen jälkeen lähdettiin Claran kanssa talliin ratsastamaan Ponilla ja Sipellä. Poni oli edellisenä päivänä ollut hieman villi ja saanut pudotettua yhden kaverini sieltä selästä alas niin, että se joutui lähtemään ambulanssilla sairaalaan.. Juoksutin Ponia ensin ravia ja laukkaa niin, että se sai purkaa energiat ennenkuin kipusin selkään.


Poni oli itseasiassa aika kiva ratsastaa. Alkuun se oli tosi jännittynyt ja jäykkä, mutta laukkojen jälkeen ravi oli oikein rentoa ja letkeetä. Ponille tuli vähän hikikin, kun joutui kunnolla töihin! Ravista mulla on vähän videotakin kännykässä, mutta en saa sitä nyt tähän laitettua, niin laitan sen jokin toinen päivä sitten tänne näytille :)
Ratsastuksen jälkeen käytiin syömässä ja sitten lähdettiinkin ajamaan Claran kanssa! Mä ajoin pitkästä aikaa Mirkulla (viimeeksi sillä olen ajanut alkusyksystä) ja heppa oli oikein kiva ajaa! Käytiin hölkkäämässä radalla ja sitten navettasuoralla otettiin reippaampaa pätkää. Mirkku oli tosi pehmeä edestä ja kuunteli hyvin. Vähän oli hieman tahmea siinä, kun olisi pitänyt mennä reippaasti, mutta ihan kivaa ravia siitäkin loppujen lopuksi irtosi!
Ajotunnin jälkeen käytiin syömässä Claran kanssa ja lähdin viettämään iltaa sen luokse Vääksyyn. Kokkailtiin ruokaa ja katseltiin muumeja ja sen sellaista, kivaa oli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti