lauantai 11. tammikuuta 2014

maastoilua iltahämärässä

Koulun penkeille palailtiin taas tiistaina, tai no minä menin koululle jo maanantai-iltana. Mitään ihmeellistä siellä ei tapahtunut. Ensiviikolla lupauduin mennä ratsastamaan kolmosvuoden opiskelijoiden näyttöön. Kolmantena vuotta harrasteohjaajiksi opiskelevien oppilaiden pitää pitää (onpas tyhmästi kirjoitettu "pitää pitää"..) tavallaan yksi tunti ja kun sinne tarvittiin niitä "tuntilaisia" niin minä ilomielin lupauiduin menemään sinne! Saatiin kasa tehtäviä tehtäväksi ja niitä pitäisi tämä viikonloppu tehdä.. Voisin yrittää ottaa jotain kuvia ensiviikolla koululta niin saataisiin sieltäkin vähän kattavempaa postausta :)

Tulin perjantaina takaisin Jaalaan ja lähdinkin heti tallille. Ilma ei ollut mikään ihanin, räntää satoi ja tuuli ikävästi. Onneksi iltaa kohden räntäsade muuttui lumisateeksi ja lunta oli vielä seuraavanakin päivänä maassa. Pakkastakin on pikkuhiljaa alkanut tulemaan, niin josko nyt saataisiin kunnon talvi tänne. Kuitenkin palatakseni perjantaihin, niin käytiin Ilonan kanssa pikku maastolenkillä Ilonan ajaen Ollia ja minä ratsastaen Vinskillä.

vinski

Vinski oli taas tosi kiva, se on ollut maastossa tosi rento ja mukava ratsastaa eikä ilman satulaa meneminen ravissa istuminen ole tuottanut yhtään ongelmia! Käveltiin ja ravailtiin enimmäkseen, mutta välillä jäin vähän jälkeen Ilonasta ja Ollista, kun otin vähän laukkaa. Yhden kerran otettiin reippaampi pätkä, jossa annoin Vinskin mennä lyhyen matkaa omaa tahtia ja melkoista kyytiä poni painelikin menemään. Ravailtiin vähän matkaa rauhallista tahtia ja käveltiin pitkät loppukäynnit takaisin tallille.

vinski2

Yritän tulla vielä tämän viikonlopun aikana tulla postailemaan teille tästä päivästä, kun olin Tokkolassa ratsastamassa Offella sekä kuvailtiin Tomia. Mutta kirjoitan niistä vasta sitten kun saan kuvat. Viime maanantaistakin on vielä postaus kirjoittamatta, kun olin Helkalla ratsastamassa. Siitäkin tulossa postausta, jahka Jenna tekee koostevideon ja saan kuvat :) Tähän loppuun on hyvä laittaa youtubessa ja blogin fb:ssä esiintyvä video "viime vuoden tärkeimmistä poneiluhetkistä".

2 kommenttia: