sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Kuulumisia alkuvuodelta

Heippa! En olekaan pitkään aikaan kirjoittanut normaalia kuulumispostausta, niin voisin tähän väliin kirjoittaa miten alkuvuosi on lähtenyt sujumaan. Mitään maata mullistavia asioita ei ole tässä tapahtunut viime aikoina, perus heppailua!

Uuden vuoden jälkeen multa loppui työt Tokkolassa ja sen jälkeen olenkin saanut huilia töiden teolta hetken aikaa. Oon loman aikana hengaillu pelkästään kotona ja Tokkolassa. Ratsastelemaan en ole päässyt nyt muutamaan päivään, mutta huomenna sekin asia korjaantuu, kun menen Kouvolaan Helkailemaan!

Untitled 1
Uudelta vuodelta pari kuvaa, ettei ihan kuvattomaksi jää tämä postaus :) 
Coffarin vaahtokarkkikaakao on parasta!

Tänään lähdin Ilonan mukaan maastoon ajamaan ponia, kun Ilona ajoi Offea niin minä tulin Ollin kanssa perästä. En ollutkaan pitkään aikaan käynyt Tokkolan maastoissa, saatika ajanut poneilla siellä. Oli kiva pitkästä aikaa lähteä ajamaan, Ollikin näytti tykkäävän. Mentiin rauhallinen lenkki käyntiä ja vähän hölkkää, Olli oli tosi kiva mitä nyt vähän kompuroi ravissa, johtuen vissiin pitkistä takakavioista. Olli oli lenkin jälkeen vähän nihkeä nii se sai jäädä loimen kanssa sisälle syömään heiniä.

Untitled 2
vas. Vinski lähdössä hommiin 23.12 eli vanha kuva pojusta - oik. Tänään Ollin kanssa ajolenkillä

Muuta asiaa mulla ei sitten taidakkaan olla vielä, että palaillaan luultavasti vasta ensiviikon jälkeen taas, kun koulusta pääsen :) Tosiaan huomenna illalla lähden takaisin koululle ja sieltä palailen ensi perjantaina. Siihen asti näkemiin, ellen aikaisemmin pääse tänne kirjoittelemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti