lauantai 21. toukokuuta 2016

Korpikylä Spring Tour, perjantai

Tässä meidän opettajan toinen hevosista!
Lähdettiin eilen Korpikylään katsomaan luokan kanssa estekisoja. Oltin paikan päällä 11 jälkeen, jolloin vuorossa oli 90 cm luokka. Autettiin meidän ratsastuksenopettajaa purkamaan hevosensa kopista ja löydettiin pieneltä tasanteelta hyvät istumapaikat. Saatiin nauttia koko päivä auringosta ja vaikka oli muuten lämmin, pienet tuulenvireet toivat viilennystä päivään eikä itselläni ollut missään vaiheessa kuuma. 
Aina silloin tällöin lähdettiin kameran kanssa kentän reunalle kuvailemaan ja kameraan nähden saatiin muutamia ihan kivoja otoksia. Radalle oli rakennettu myös meidän koulun Salpaus-este ja siitä yritin saada hyviä kuvia, mikä oli erittäin haastavaa, sillä este oli sijoitettu keskelle areenaa niin ettei lyhyellä putkella sinne asti oikein riittänyt. 

Luokka 3, 100 cm, oli Salpauksen sponsoriluokka ja sen voitti Aura Laurila Tampereen Ratsastusseurasta. Luokassa oli 77 lähtijää ja joista lopulta 20 ratsukkoa sijottui. Nähtiin hienoja suorituksia. 
Jäin itse katsomaan viimeisenkin luokan, 120 cm, sillä meidän ratsastuksenopettajalla oli kaksi hevosta siinä hyppäämässä. Miksu hyppäsi kummallakin ja kävin tässä välissä kurkkaamassa verryttelyä, miten siellä sujui. Kummatkin hevoset hyppäsivät todella kivan näköisesti, mutta harmillisesti kummallekin tuli radalla pari virhettä

Jäin vielä auttamaan opettajaamme hoitamaan toisen hevosista, jonka jälkeen pääsimme yhdeksän aikoihin illalla lähtemään takaisin kotiin. Oli kyllä taas erittäin kiva päivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti