sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Ei huolen häivää, aika on huoleton (kisat)

Heippa! Vähän on jäänyt tämä postaaminen kun en ole kuvia saanut, mutta nyt en enään jaksa vehtailla! Lisään sitten loput kuvat myöhemmin kun niitä saan. Tässä on nyt sitten vähän tiivistetymmässä versiossa parin viikon asiat.. :D

Keskiviikkona olin siis Annilla ja koulun jälkeen ratsastin Annin hevosella Netalla. Ajattelin aluksi, että todella kiva päästä ratsastamaan hevosella joka oikeasti osaa. Kuinkan sitten kävikään, minä en osannut. Ei siitä ratsastuksesta tullut mitään ja vähän jäi huono fiilis :/ Torstaina käytiin koulun jälkeen ajamassa shettlanninponit Saga ja Anni. Mie ajoin Annia ja poni kulki alkumatkasta vähän laiskasti, mutta vertyi loppua kohden :) Poni oli kiva. Kädet joutui töihin kun sai pidellä ihan kunnolla! Perjantaina meillä oli koulussa yhteiskuntaopin koe, mistä sain muuten 7+. Koulun jälkee kuvailin Annia kun hän hyppäsi Netalla. Lauantaina olin Kouvolassa taluttamassa poneja sekä ratsastin Minnillä ja Vinskillä. Sunnuntaina hyppäsin Minnillä jumppista ja meni tosi nätisti :) Illalla pidin Caritalle ja Katalle pienen kevyen koulutunnin. Maanantaina olin Helkailemassa ja poni meni tosi hienosti! Otettiin vikat hypyt ennen kisoi. Tiistaina mulla oli hammaslääkäri niin en mennyt kouluun ja illalla tein työt tokkolassa. Keskiviikkona olin pääsykokeissa sosiaali- ja terveysalalle ja ne sujuivat ainankin omasta mielestäni hyvin :) Illalla olin mummilla kun hänellä oli synttärit. Torstaina oli taas harjussa pääsykokeet ja ne eivät sujuneet enään niin hyvin. Ratsastusosuus kusi täysin! Siitä ei sen enempää.. :D

Tästä alaspäin kuvat ovat Lauantailta ja Sunnuntailta. Kiitos Caritalle kuvailusta ja kameran lainaamisesta ;) Lisää kuvia tulossa lähiaikoina! Kuvat saa isommiksi klikkaamalla!!

tästä alaspäin manskiltatästä alaspäin minnistä kuvia lauantailta
päästettiin lopuksi Offen kanssa juoksemaan

Tästä alaspäin Sunnuntailta

Vilma meni alkukäynnit minnillä :)

Perjantain lähdinkin Kouvolaan taas vaihteeksi viikonlopuksi ja olinkin tällä kertaa Ellalla koko viikonlopun :) Perjantaina oltiin tosin Jennan kanssa kahdestaan tallilla ja käytiin ponien kanssa maastossa. Illalla Ellalla meillä olikin sitten oikein hubaisaa, varsinkin yöllä :D Ellan äiti hakkaa meitä tyynyllä ja hokee "ei mitään hätää". Ellan isä hakkaa vessassa puita :'D Lauantaina nukuttiin yhteen asti ja värjättiin mun hiuksiin raitoja ;) Tuli aikas siistit! Sen jälkeen kävimme Ellan mummolla äitienpäiväruualla ja viivyttiin siellä hetki. Illalla käytiin tallilla liikuttamassa hepat ja siistimässä niitä ja omia tavaroita hieman.

Sunnuntaina herätys puol 9 ja kohti tallia valmistautumaan kisoihin! Menin siis 50-60cm. Tällä kertaa kisat olivat suursuolla ja sinne on heppojen kanssa ihan vain kävelymatka niin ei tarvinnut koppia laisinkaan! Kisapaikalla kävin ilmottautumassa ja tsiigaamassa hiukan rataa. Rata oli todella helppo joten siitä ei tarvinnut ottaa sen kummempia paniikkeja :) Helka meni verryttelyssä jo todella napakasti ja hyvät hypyt saatiin kumpaakin suuntaan. Radalla sitten ensimmäinen este tuli alas, koska rupesin kääntämään ponia liian aikaisin ja takajalat pudottivat. Loppurata meni kuitenkin ihan superisti ja olin todella tyytyväinen poniin! Jos meiltä ei olisi pudonnut tuota yhtä estettä niin olisimme voittaneet luokan ajan perusteella :) Mentiin kovaa! Nyt sitten parin viikon päästä olisi kilpailut jos vain saan kyydin sinne :)! Kuvia ja videoita lisäilen heti kunhan niitä saan enemmän. Tässä vähän esimakua teille.

JENNAN blogista näätte videokoosteen kisoista :)!
kiihytys <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti