maanantai 21. toukokuuta 2012

talviturkki pois ft. Helka, Viki, Fasu, Ella, Jenna ja Henni

Viikonloppuna sitten taas Kouvolaan Helkailemaan! Lauantaina liikutettiin kaikki hepat kevyesti maastossa ja pellolla. Helka meni ihan kivasteen, kulki reippaasti ja silleen.

Sunnuntaina oltiin päivällä kisoissa (Jenna&Fasu ja Ella&Viki), mie toimin kisahoitajana/-kuvaajana. Menivät vain yhden luokan joten siellä ei tarvinnut kovinkaan pitkää aikaa olla. Iltapäivällä mie liikutin Helkan pellolla ensin riimuilla, joka aluksi onnistui hyvin, mutta sitten poni alkoi possuilemaan ja haettiin suitset päähän. Menin vielä vähän aikaa pellolla ojia, jonka jälkeen menimme kentälle. Kentällä hyppäsin aluksi jumppista, joka oli vikaksi ~90cm. Sen jälkeen Ella ja Jenna teki pienen radan ja sitä hyppäsin muutamia kertoja. Lopuksi harjoiteltiin vielä kääntymisiä, jotka lopuksi onnistuivat superisti! :) Korkeimmillaan yksi pysty oli 95cm ja okseri 85?cm! Helka oli todella kiva hypätessä, eikä okserillekkaan yhtään epäröinyt, vaikka kerran sieltä alas tulinkin sen jälkeen :D!


Tänään minulla olisi pitänyt olla koulua, mutta oli pieniä ongelmia joiden takia jouduin jäämään Kouvolaan vielä yhdeksi yöksi. Käytiin iltapäivällä uittamassa heppoja ja Helka oli tosi kiva uittaa! Ekaa kertaa sen kanssa olin ja meni hienosti! Muutama hassu loikka ponilta tuli, mutta nätisti ui! Kuvissa näyttää että istun hirveän takana, mutta se johtuu siitä että minun piti istua Helkan pepun päällä, koska muuten peppu nousi pintaan ja pää vajosi pinnan alle :D! Hassu poni :')


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti