sunnuntai 27. toukokuuta 2012

kisat koivurannassa 27.5. (50-60cm ja 70cm)

Heippa! Viikonlopun olen taas vietellyt Kouvolas. Perjantaina ratsastettiin hepat kentällä ilman satuloita ja lopuksi olimme myös hippaa. Itselläni oli sellaiset liukkaat housut niin kerran tulin hipan aikana alas selästä :D! Lauantaina mentiin koulua kentällä ja laitoin pitkästä aikaa satulan selkään. Helka oli ihan kiva, mutta käynnissä ja laukassa oli vielä vähän ongelmia saada poni pyöreäksi. Ravissa meni sentään paremmin! :)

Tänään meillä oli siis estekisat tässä lähistöllä Kouvurannan ratsutilalla. Menin luokat 50-60cm ja 70cm. Ensimmäisessä luokassa poni oli hiukan tahmea, mutta saimme kuitenkin hyvät hypyt ja puhtaan radan. Olimme toisia ja saimme sinisen ruusukkeen sekä esinepalkinnon (jotain hiuslakkaa ja -muotoiluvaahtoa?).

70cm Helka liikkui paremmin eteenpäin, mutta silti sai vähän hoputella reippaammaksi laukkaa. Verryttelyhypyt onnistui tosi hyvin! Radalla perusradasta saatiin puhdas ja meni muutenkin hyvin. Pari hassua hyppyä tuli, mutta meni muuten superisti! Uusintakin alkoi hyvin ja Helka liikkui kivasti eteenpäin. Lopuksi kuitenkin Helka päätti ettei nyt enään hypättäisiin yhtään estettä ja toisiksi vikalle esteelle teki stopin. Toisella kerralla pääsimme esteestä yli, mutta seuraavalle esteelle (okserille) taas töks, jolloin minä lensin hienosti okserin puomien väliin, niin ettei puomit putoilleet eikä minullekkaan käynyt mitään ;D! Kuitenkin olen Helkan suoritukseen todella tyytyväinen! Tavoitteena oli saada perusrata puhtaana yli ja sehän sieltä tulikin, keposesti pomppasi esteet, ettei se korkeus ainankaan ole esteenä! :)

Kuvat on vähän sekalaisessa järjestyksessä, ja videokoosteet radoista näätte Jennan blogista! :) Nämä kuvat ovat TÄÄLTÄ sekä TÄÄLTÄ! Kiitokset kuvaajille :)

se vaihto laukan

ilmavara?


Hieno tippuminen hermanni.. :D tais yleisöäkin naurattaa hieman?

HIENOIN PONI <3

4 kommenttia: