lauantai 7. heinäkuuta 2012

+70 lukijaa, hyppelyä suunnasta toiseen

Kiitokset heti näin alkuun 70 lukijalleni! En olisi ikinä uskonut, että saisin edes 50 lukijaa! Yritän mahdollisimman pien toteuttaa jonkin kivan erikoispostauksen. Tämäkin postaus on taas vaan venynyt ja venynyt, mutta toivottaasti jaksatte lukea :)!

Maanantaina menin aamusta tallille ja lähdettiin Ilonan kanssa Ilkan mukaan hiitille. Laitettii hepat valmiiksi ja purattiin ja pestiin yms. Ilkka ajoi siis kummatkin hevoset Eetun sekä Pihlan ja ihan hyvin molemmat kai meni? Käytiin sen jälkee vielä syömässä Paalupaikassa. Alla kuvat Pihlasta ja Eetusta mitkä otin sukupostista :D


Raviradalta suuntasinkin kohti Kouvolaa Jennalle yöksi. Illalla mentiin  Jennan kanssa kahdestaan tallille ja ratsastettiin Fasu ja Helka ilman satuloita kevyesti koulua. Helka oli muuten tosi kiva, mutta pohkeelle Helka oli hiukan laiska. Laukassa poni meni parhaiten!

Tiistai aamuna lähdin Sirkun kanssa Piltsulaan(?) heppailemaan sinne päin. Ensin Sirkku ratsasti Piltsulla ja mie katoin. Piltsun jälkeen laitettiin Dani (Mr Dynamite) ja Santtu (Santa Chanel) kuntoon ja lähtiin kentälle. Mie menin ensiksi Santulla ja se meni tosi kivasti! Mentiin kaikki askellajit läpi ja taivuttelin Santtuu. Sen jälkeen vaihdettin Sirkun kanssa ja mie menin Danilla. Lähdettiin siitä suoraan maastoon. Mentiin suht rauhallinen maasto, mutta Dani kävi vähän kuumana ja välillä peppu nousi ja painoi kädelle. Kerran kun laukattiin, Dani läks aika kovaa painattaa Santun perään ja hidastaminen oli hiukan ongelmallista. Dani kuitenkin pysähtyi onneksi siinä vaiheessa kun Santtukin pysähtyi. Kun käveltiin loppukäyntejä Dani sai yhtäkkii jonku kohtauksen (varmaakin ötökät kiusas) ja rupesi latomaan pukkia toisen perään, Itsellänikin oli ohjat löysänä ja aika paljon pompin selässä kun en ollut varautunut yhtään :D En kuitenkaan tippunut! Loppumatka sujui hyvin ja  Sirkun iskä tuli hakemaan meiät ja ne vei mut sieltä Jennalle.

Jennalta lähtiikin melkein heti tallille ja mie ratsastinkin ekana Helkalla, hyppäsin sillä :D Jenna kuvaili ja Ella välillä huuteli neuvoja. Hyppäsin pikku rataa, pysty, sarja, okseri. Helka meni tosi kivasteen ottaen huomioon, että en oo itse hypänny sillä pariin viikkoon. Muutamia huonoja hyppyjä tuli, mutta kuitenkin saatiin hyviä hyppyä. Kokonaisuudessa reenit meni hyvin ja itselleni jäi hyvä fiilis siitä! :) Helka on vaan niin super ♥ Jennan blogissa videokooste meiän menosta :)


Keskiviikkona olin Sirkun kanssa tokkolassa ja lähtiinkin maastoon Epulla ja Vinskillä. Molemmat ponskit käyttäytyi hyvin ja mentiin joku reilu tunnin maasto. Käveltiin ja ravailtiin aika paljon kun tiet on vähän heikommassa kunnossa tällä hetkellä.

Iltapäivällä lähtiin Ilonan ja Sirkun kanssa kahluuttamaan shettiksiä pienelle rannalle ja molemmat ponit meni oikein nätisti veteen! Ei kovin kauaakaan kahlattu vedessä ja käveltiin takaisin tallille. Munkki on vaa paras ♥ Ilonan kameralaatu <3munkki järkytty ku se näki mummeleita

Torstaina lähtiin aamusta hiitille taas. Tällä kertaa Ilona otti myös Offen mukaan niin sitten sitä kuvailin kun kerkesin :D Iltapäivällä olin kaverin kanssa niin lähdin tallilta heti kun päästiin radalta pois.


Perjantaina taas tallille ja lähtiin Ilonan kanssa kävelemään ilman satuloita maastoon Vinskillä ja Minnillä. En ole kertaakaan käynyt maastossa Vinskillä ilman satulaa, muuta kuin silloin kerran yritin, mutta Vinski vain pomppi joka suuntaan. Tällä kertaa Vinski yllätti ja meni nätisti :)  Illalla oli Tomilla talutus joka talutettiin Ilonan kanssa puoliksi. Jäätiin myös Ilonan kanssa tallille yöksi Perjantaina ja sääädettiin kaikkee kivaa!

Lauantaina siis tänään Ilona jäi nukkumaan tallitupaan kun mie lähdin tekemään aamutallia ja siivoilemaan karsinoita. Olin saanut jo aamutallin tehtyä kun Ilona heräsi ja sitten lähdettiikin kotiin. Nyt iltapäivästä pitäisi kohta lähetä tallille kunhan saan tämän valmiiksi :D!

2 kommenttia: