maanantai 30. heinäkuuta 2012

Erikoispostaus: "päivä tallilla"-video ! + hyppelyä ja muuta :)

Heippa! Lauantaina suuntasin itseni Kouvolaan Helkailemaan. Mentiin Jennan kanssa kahdestaan tallille, sillä Ella oli sen sukulaisen juhlissa viikonlopun. Rakennettiin kentälle rata, jonka jälkeen Jenna laittoi Fasun kuntoon.


Jenna hyppäsi ensin Fasulla ja mie kuvailin heitä. Lopuksi miekin otin pari hyppyä Fasulla ja oli kyllä menevä tapaus :D Jossain kohtia Fasu vähän lähti ja hidastamisessa oli ongelmansa :p Kuitenkin Fasu oli kiva!


Fasun jälkeen mie hyppäsin Helkalla. Aloitettiin hyppäämään ristikko molempiin suuntiin ihan vain pari kertaa, jonka jälkeen hypättiin joku pysty ja alettiin tulemaan ratana. Alussa Helka meni todella hyvin, kulki lähes tulkoon omalla moottorillaan ja hyppäsi kevyesti. Loppua kohden kuitenkin poni väsähti ja muutamisen kerran tultiin satulasta alas (näkyvät ensimmäistä kertaa kaikki videolla ;)) Lopuksi kun saatiin hyvät hypyt lopetimme.  Loppuravit eteen-alas :) Jenna muuten huomasi, että välillä kun mie hyppään, nii mie vedän itteni kevyeeseen istuntaan ohjia vetäen, jotenka siitäkin voi johtua osa kielloista, jos vaikka Helkaa sattui tai ei muuten vain tuntunut kivalta :/ Sitä nyt sitten alan katsomaan ja yritän saada sen pois! Mielummin myötään liikaa kuin että jään suusta vetämään :(

Sunnuntaina mie menin yksin tallile, sillä Ella ei vielä päässyt ja Jenna lähti töihin. Tästä päivästä mie tein "päivä tallilla"- videopostauksen, mitä te lukijat olettekin toivoneet jo pitkän aikaan ::)! Toivottavasti tykkäätte ja kommenttia tulemaan oliko mieluinen ja teenkö toisenkiin joskus :)! Kaikki olennainen löytynee videosta joten turha alkaa selittelemän mitään, toivottavasti saatte jotain selkoa puheestani (jos ette saa nii kysykää toki) :DMaanantaina mentiin kaikki kolme tallille ja mentiin Jennan kanssa hepoil ilman satuloita kentällä. Alkukävelyiks saatiin kaikki se kun kerättiin siellä ötököiden keskellä esteitä kentältä pois! Jätettiin kentälle pari puomia ja sitten niiden avulla tehtiin erilaisia harjoituksia. Helka oli vähän possu. Jäkkitti aika paljon vastaan, mutta laukassa rentoutui. Tehtiin laukassa aika paljon temmon vaihtelua. Välillä kokosin laukkaa ja välillä annoin laukata pidempää askelta :) Helka meni siinä ihan kivasti!
Loppuraveissa kun olin saanu Helkan hyväksi, niin eiköhän sieltä metästä pomppaa joku kani kentälle ja Helka tekee pikakiihdytyksen kentän toiseen laitaan meikä selässä roikkuen pitkin ohjin :D

vanha kuva meiän viime puomitreeneist!

Tämmönen postaus tällä kertaa! Oliko kuvia riittävästi, videot mieluisia :D? Ensipostaus tulee varmaankin Sunnuntaina, ellei jotain erikoista tapahdu sitä ennen ;)!

6 kommenttia:

 1. oon kaverin koneella nii en jaksa nyt kirjautua omaa bloggerii :D mut siis tee vaa joskus uusiks videopostaus mut sillee et ois ratsastusta ja hoitamistaki mukana! :) ootte muuten tulos vissiin suursuolle kisaamaa, mitkä luokat meet helkalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vois kattookki jos sais joskus tehtyy uuden et ratsastaisinkin yms, nyt en ratsastanu ku oli se estetreeni ja ku niin kuuma nii mentii iha vaa käppäilee :) Aloitin kuvaamaan sitä ku mä harjasin helkaa mut mä näin sen iha tyhmäksi laittaa tähän xD Jos vaikka enskerral sitte ;D

   Ja ollaan tulos sinne :) Tuun luokat 50-60cm ja 70cm! :) Toivotaan parasta siin 70cm jos vaik nyt en tippuis ;D

   Poista
  2. ollaa sit samois luokis :D tsemppiä sinne!

   Poista
 2. Vissiin hyppäätte aika paljon ja aika isojakin? Mietin vaan ku mun ope on sanonut et aina ei sais hypätä. Ehkä joku kerran viikossa vaan. Oon kyl nähny sut joskus kisois ja must meette hienost mut ajattelin vaan et saaks noin paljoo hyppää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerran viikossa hypätään.. :D? Mut joo kiitos vaa :D

   Poista