perjantai 27. heinäkuuta 2012

+8500 kävijää, +65 lukijaa + 200 kommenttia, +uusi ulkoasu!

Heippa! Tällä viikolla en ole pahemmin tokkolassa ollut. Maanantaina olin kotona, Tiistaina olin Annin kanssa lintsillä. Keskiviikkona olin tallilla ja käytii Caritan kanssa maastossa Epulla ja Minnillä. Minni oli pikkasen innoissaan ja oli hieman idastamisongelmia.. Eppu tuli pukittelemalla perässä... :D. Torstaina olin siis katsomassa Hemmoa, josta voitte lukea lisää tästä postauksesta. Tänään mie oon taas kotona ja huomenna lähdenkin sitten Kouvolaan Helkailemaan!


Muokkasin taas muuten miun ulkoasua ja tästä mie tykkään kyllä kovasti! Mitä mieltä te olette? Bannerin ja taustan olen tehnyt itse ja muutenkin muokannut tämän. Ajattelin, että kun osaan jo jotenkiin tehdä bannereita niin voisin tehdä muutamille henkilöille. Olen muutamalle henkilölle tehnyt sellaisen ja tässä pari tyylinäytettä. Eli jos olet kiinostunut, että tekisin sinulle bannerin niin laita kommenttia tulemaan! :)
Kiitokset yli 60 lukijalle! Kommenttejakin on tullut ihan mukavasti ja sivun näyttöjäkin yli 8000! Kiitokset ihanille lukijoilleni ♥! Nyt sitten kaikki ehdottelemaan erikoispostausideoita, sillä sitä "päivä tallilla"-postausta en voi tehdä kun ei ole kameraa. Järjestänkö kysymyspostauksen vai mitä mie teen? :) Muistakaa painella alhaalla olevia painikkeita!

12 kommenttia:

 1. Voisitko tehdä minulle bannerin?
  http://hennajaolli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Ainiin, siis sähköpostini on henna.kurhila@hotmail.com :)

  VastaaPoista
 3. Minulle saa tehdä bannerin, jos haluat! Blogini kuvia saa käyttää vapaasti ja väritys olisi mielellään aika kesäinen:)
  http://ellajadarco.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Minunkin blogistani saa ottaa kuvia,blogissa tulisi lukea tuo "Henna ja Olli". Muita rajoituksia ei ole :)

  VastaaPoista
 5. On oikein perfecto ulkoasu etten sanois! ;) Ja hienoja bannereita oot tehny! Helka jo täällä odotteleekin sinua ♥ Ja mieki!! Perjaatteessa toi päivä tallilla onnistuis jos kuvaisit sen Juhalla ku voisin lainata kameran :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jennaa ♥ haha, vois kyl tehä "päivä helkan luona" :D

   Poista
 6. Hei miulle sais tehä!! Joku semmoin hieno teksti missä ois mun blogin nimi eli "cause life changes the way" jos vaan jaksat :) Haluisin että se kuvais jotenkii vaa sitä kuinka elämä muuttaa suuntaa ja jotenkii semmoin simppeli :) JOS VAAN JAKSAT! Ei oo pakko, sul on noit banneri pyyntöi jo muutenkii :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu mut sie itte saat ettii siihe kuvan minkä haluut! D:

   Poista
 7. oijoi sulla on aivan ihana toi banneri ja kaikki värit täällä<3 kerrassaan ihana blogi :) kuvineen kaikkineen!

  VastaaPoista
 8. Mie voisin huolii bannerin (: jos laitan sulle joskus sähköpostiin kuvii ja ota mun facestaki niit :D

  VastaaPoista