keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

TOP 10+2 BLOGIT !

Heippa! Mulla ei nyt oo mitään kummoisempia kerrottavia parilta päivältä, kun Maanantaina ja Tiistaina en ole ollut talleilla. Ajattelin kuitenkin tylsyyden vuoksi pistää kymmenen blogia joita tykkään lukea tähän epäsatunnaisessa järjestyksessä.  Toivottavasti tykkäätte ja monille nämä blogit ovat jo entuudestaan tuttuja!

Luen todella monia blogeja ja niistä oli todella vaikeaa valita vain 10. Koska tämä on heppablogi, karsin muut blogit pois. Pari muuta lifestyle-blogia kyllä alhaalta löytyy! :)

Kertokaapas sitten kommentilla mitä kaikkia blogeja te näistä jo luette ;)


1. The Granberry Dream
Täs blogis on vaa sitä jotain mistä tykkään! Kirjoittajaa en tunne, mutta voin selkeistä postauksista kivoine kuvineen ja erikoispostauksineen 'samaistua henkilöön'. Pidän blogin ulkoasusta paljon, se on selkeä ja ei liian värikäs! Pidän blogin kirjoittajan kirjoitustyylistä ja postauksia on aina miellyttävä lukea! Erikoispostaukset ja pienet kyselyt ovat todella kivoja olleet! Blogi kertoo vuokraponin Karpalon sekä hänen vuokraajan Lotan touhuilusta!
The Granberry Dream

2. Voitto kotiin
Blogin ulkoasu on yksinkertaisesti hyvin suuniteltu. Pidän välilehdeistä paljon, sillä niistä näkee selkeästi esittelysivut, erikoispostaukset ja esimerkiksi Voiton (blogin kirjoittajan hepan) liikutuslistan! Blogiteksteissä on useimmiten paljon hyvälaatuisia kuvia sekä videoita mm. valmennuksista sekä kilpailuista. Blogin kirjoittajan Tiian ja hänen hevosensa Voiton kehitystä on mukava seurailla!
Voitto kotiin

3. viksua elämää
Blogi kertoo 17 vuotiaan Emmin ja hänen kahden vuokrahevosen Viksun ja Bohembian kehittymisestä ja treenailusta ihan vain harrastemielessä. Blogi antaa mukavan ensivaikutelman siististä ulkoasusta sekä hyvästä kirjoittamisesta. Blogin teksteissä on yleensä paljon hyvälaatuisia kuvia, sekä välillä videoita ja erikoispostauksia. Lainaten Emmin sanontaa omasta blogistaan "viksua elämää on hyväntuulinen ja rento hevosblogi", joka pitää täysin paikkaansa!
viksua elämää

4. Tanja ja Fanny 
Blogi kertoo Tanjan ja hänen eestinhevosensa Fannyn kehittäytymisestä niin koulussa kuin esteillä. Parivaljakko myöskin kilpailee tällä hetkellä seuratasolla esteitä, mutta kyllä niitä koulukisojakin väliin mahtuu. Teksteissä on useimmiten hyvälaatuisia kuvia sekä välillä mahtuu mukaan myös videoita. Blogin meno on rentoa ja näiden menoa on mukava seurailla, kun he näin hyvin yhteen sopivat! :) ps. Siellä on parasta aikaan kysymyspostaus meneillään ;)
Tanja ja Fanny

5. THE BEST OF (F)ALL
Blogi kertoo Millan elämästä kolmen oman ponin kanssa sekä välillä lainaponeista. Blogitestiä on hyvä lukea, sillä se on selvää ja sitä on riittävästi. Myös postaukset sisältävät hyvälaatuisia kuvia sekä välillä myöskin videoita. Esittelysivut ovat selkeät ja muutenkin blogin ulkoasu on miellyttävä! Blogi antaa kaikessa kokonaisuudessaan rennon ja mukavan olon ja näiden ponien touhuilua on todella mukava lukea!
THE BEST OF (F)ALL
6. Pikkuaasinseikkailut
Blogissa seikkailevat Mira ja hänen ylläpitohevosensa Sterenia, jotka kilpailevat tällä hetkellä esteitä kansallisella tasolla, korkeimmillaan tähän asti hypätty 120cm luokkia. Välillä tulee treeneistä päivittelyä, mutta useimmiten hän kirjoittaa kilpailuista videojen sekä kuvien kera, jos niitä vain on! Tykkään lukea tätä blogia, sillä minusta on mukava seurata miten kilpailuissa on mennyt ja tästä voi ottaa itse oppia. Vaikka aina ei onnistuisikaan, niin silti ei saa lannistua vaan uusia kilpailuja kohti! :) Tällä hetkellä kuvoissa mukana toinen hevonen Balsa, jolla Mira kisaa myöskin esteitä.
Pikkuaasinseikkailut

7. Rulett ♥ 
Ihana pikkuinen russi seikkailee tässä blogissa hänen omistajansa Riinan kanssa. Blogissa seikkailee välillä myöskin Riinan muita liikutusponeja sekä muita oman tallin hevosia Luen tätä blogia siksi, koska tunnen Riinan ja Rullen, mutta myöskin siksi, koska blogi on kaikin puolin täydellinen! Pidän russeista, blogissa on paljon kuvia, jotka ovat hyvälaatuisia! Blogi kertoo Riinan ja Rullen kehittymistä yhdessä. Parivaljakko kilpailee myös pieniä luokkia seuratasolla. Blogin ulkoasu on selkeä ja sieltä löytää tarvittaessa kaiken sen mitä tarvitsee!
Rulett ♥

8. all these u p s and d o w n s
Blogin pääosissa ovat Jenna ja hänen oma poni Fasu, Ella ja hänen "oma" poni Viki sekä Helka! Blogi siis kertoo kolmesta ponista ja niiden kehittäytymisestä. Jenna ja Ella kilpailevat tällä hetkellä seuratasolla, mutta pian heitä näkevät myös aluekilpailuissa. Minä ja Helka vielä pysymme seuratasolla :p Blogissa kerrotaan hyvälaatuisin kuvin sekä videoiden kera viikon tapahtumia, sekä välillä tulee aina erikoispostauksia väleihin. Todella viihtyisä blogi :)! Ulkoasu on miellyttävä ja välilehdet ovat selkeitä ja niistä näkee kaiken olennaisen.
all these u p s and d o w n s

9. Janitan elämää
Blogi kertoo pääosin Janitan ja hänen oman hevosensa Santun kehittäytymisetä ja kilpailemisesta, mutta tällä hetkellä Santtu toipuu kavion leikkauksesta, jotenka Janita on ottanut kesäksi projektihevosen Lassin, jonka ratsastettavuutta ja lihaksistoa hän parasta aikaa treenaa. Myös muutamat kilpailut hän kilpailee Lassilla. Blogi on todella viihtyisä, kesäinen ulkoasu sekä ihanat hyvälaatuiset kuvat! Blogin kirjoittaja on kuuro, joten hänen elämänsää on vielä kiintoisempaa lukea, kuinka hyvin hän pärjää elämässään!
Janitan elämää

10. Marliinun elämää
Suokkiputen Marliinun ja hänen omistajansa Hanna-Marin blogi kertoo heidän arkimenoistaan sekä kilpailuistaan seura- ja aluetasolla. Hyväntuulinen blogi viihtyisällä ulkoasulla sekä hyvälaatuisilla kuvilla! Kaikin puolin mukava rento blogi. Blogin esittelysivuista saa todella paljon tietoa hevosesta ja omistajasta ja kilpailukalenteriakin on helppo seurata.
Marliinun elämää
Sitten loppuun pari lifestyle-blogii joita seurailen mielelläni, sillä tekstit sisältävät hyvälaatusia kuvia ja heidän arkielämää on mielestäni mukava seurailla. Näistä kahesta lifestyle-blogista tykkään tooosi paljon ♥

+ Walk a mile in my shoes
Walk a mile in my shoes
+ Better things are coming.
Better things are coming.

4 kommenttia: