tiistai 17. heinäkuuta 2012

puskaraveissa, poniraveissa ja vielä kerran raveissa

Heippa! Nyt on taas blogi ollut pikkuisella "tauolla" kun en ole kotona pahemmin ollut. Kuitenkin Torstaista en muista oikeastaan mitään mitä tein, mutta tässä muutamia kuvia, mitkä on siltä päivältä otettu. Ps. kokeilin muokkailla kuvia picasalla :D

Perjantaina oli anttilassa harjoitusravit, joissa oli ponilähtö mihin Olli osallistui. Sain Caritan kameran mukaan niin muutamia kuvia tuli otettua :)

Ilona ja Olivia v. stal 't zonneke

Moona ja Mäkelän Erkka

Anni ja Hietarannan Saga

Vesku ja Stoneisle Dj

Lauantaina olikin vuorostaan Ollin varsan, Offen, ensimmäinen virallinen startti Loviisassa! Offe meni todella hienosti ja saikin sijoituksen 3 Ilonan kanssa! Hyvä vaavi :) Ilonaa myöskin haastateltiin Kymen sanomiin ;)

© Salli Kotiranta

Sunnuntaina kävin Helkailemassa ja mentiin noin 5km pituinen käyntilenkki (tai no Helkan piti ottaa pieniä ravipätkiä että pysyi isojen heppojen perässä). Helka oli ihan kivasteen eikä pahemmin riehunut mitään! :)


Maanantaina olin tokkolassa ja lähdettiin iltapäivästä taas jälleen kerran Loviisaan, mutta tällä kertaa isojen heppojen kanssa! Pihlalla oli koelähtö jonka se meni läpi 34,1 ajalla, mutta Venäläisen mukaan Pihlan toinen takanen ei ollut kunnossa. Eetulla olisi ollut viides lähtö, mutta lämmityksessä Eetu ei ottanut yhtään vauhtia ja jotain, joten jätettiin Eetu pois lähöstä. Jaalassa oltiin takaisin puol 10 aikoihin illalla joten jäätiin Ilonan kanssa tallille yöksi. Tiistaina mie tein työt tokkolassa ja mitään erikoista en sitten päivällä tehnytkään. Nukuin lähinnä tallituvassa ja auttelin tuntilaisia. Illalla tein iltatallin.


Huomenna, Keskiviikkona siis lähen Ilkan mukaan viemään Pihlaa ja Eetua Tampereelle klinikalle, jos siellä vaikka seliväisi mikä heppoja vaivaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti