torstai 12. heinäkuuta 2012

mega kuvapostaus !

Heippa! Nyt on jäänyt taas kirjoittelematta blogiin, mutta en ole kauheasti ollut kotona. Nyt sitten tulee kuvia enemmänkin! Sunnuntailta keskiviikkoon asti on joka päivältä kuvia! Kiitokset kuvaajille :)!

Aloitetaan Sunnuntaista: Iltapäivällä ratsastin Minnillä ensin satulan kanssa, mutta koska satula ei ole enään sopiva Minnille, vaan painaa sään päältä otin sen pois ja vaihoin suitset riimuihin. Loppukäynnit mentiin maastoon Ilonan ja Pihlan kanssa. Jäätiin Caritan kanssa tallille yöksi ja illasta/yöstä oltiin Ilonankin kanssa Jaalan "keskustassa" :DMaanantai: Ratsastin Minnillä taas riimuilla ilman satulaa ja menin myös puomeja pitkästä aikaan. Poni oli lievästi innoissaan :') Päivällä kuvailtiin heppoja ja iltapäivästä mentiin hiitille.

carita meni loppukäynnit minnillä
suokkiputet :)pilha sekos 1
pihla sekos 2
pihla sekos 3

Tiistai: Menin pitkästä aikaan Helkailemaan ja Jenna kuvaili kännykällä muutaman kuvan kun kamerasta oli akku loppunut.Keskiviikko: Sirkku ja Taru tuli tokkolaan. Ensin mie ja Ilona mentiin maastoon vähän pomppii maastoesteit ja sen jälkee mie kuvailin Sirkkuu ja Taruu kun ne ratsasti. Jätätiin tänäänkin Caritan ja Ilonan kanssa tallille yöksi ja Torstain kuvasadon saatte myöhemmin ;) Vinski oli super maastossa ♥

se melkein kiels..Oliko postaus mieleinen? Oliko liikaa kuvia, jaksoitteko katsoa loppuun asti :Dd Olisi kiva saada kommenttia tämänlaisesta postauksesta :)! Tähän loppuun pikkusiskoni Riinan piirtämä kuva lastenohjelmasta Paavo Pesusienestä! Piirsi ton vielä ilman mallia! Mutta toi Paavo on kyl aika jännä :D!!


4 kommenttia:

 1. Oli oikein jees! ;) Ei ollut liikaa kuvia ja hyvin jaksoi katsoa loppuun asti! Kuvat ois saaneet olla ehkä vähän isompia ;D Noi Helka kuvat oli aika laadukkaita, koska miun kännykkä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva kuulla ;) Pitänee enskerralla laittaa hiukan suuremmiksi :) No sun kännykkkkä ♥

   Poista
 2. Tälläin postaus oli kiva:)! Oishan noi kuvat saanu kylläkin isompia olla :D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Pitänee ensikerralla laittaa hieman isommaksi!

   Poista