lauantai 18. elokuuta 2012

Helkalla kouluilua (video) + fasun juoksutus (kuvia) + kommentitt???

Moikka! Nyt on ensimmäinen kouluviikko ohi ja viikonloppua kohti! Koulu on alkanut ihan hyvin sujumaan, uusia kavereita olen saanut ja nyt vain toivotaan, että innostus pysyy vielä kasassa, jotta jaksan opiskella sen kolme vuotta..

Keskiviikkona päästiin koulusta vasta 16.30 ja koulun päätyttyä olin Caritan kanssa Kuusaalla. Siinä hetken pohdin, niin tulin siihen tulokseen, että jään Caritalle yöksi. Käytiin Jaalassa hakemassa miun kamppeet ja muutenki pyörittii hetken aikaa "keskustassa".

arkistojen kätköistä, Filly ja mie :D

Torstaina koulu loppui vähän aikasemmin ja lähtiin siitä suoraa Caritan kanssa taas Jaalaan. Käytii tokkolassa ja mie vähän kuvailin Carita ja sen hoitoponei Eppua ja Vinskiä :) Menin toiseks yöks Caritalle.

lisää arkistojen kaivelua, Fasu ja mie :)

Perjantaina koulun jälkeen kävin pikaisesti Caritalla ja sitten lähdinkin bussilla Kouvolaan. Kävin hakemassa kameran Jennalta sekä pyörän avaimen ja lähdin polkemaan tallille. Tallilla ensin ratsastin Helkan satulan kanssa. Tehtiin ihan perusjuttui sekä muutamia laukanvaihtoja (laukanvaihdot ei oo videolla ku kamerast loppu akku, mut sitte se ei oikeesti loppunutkaan...). Helka meni iha semiok. Oli vähä vastatahtoinen kaiken suhteen, mutta saatii iha hyviiki pätkii välillä. Silloin ku laitoin kameran kuvaamaan, mikään ei oikein onnistunut, mutta muuten meni ihan ok. ps. Jos haluatte saada videosta jotain selvää, laittakaa HD ;)Helkan liikutuksen jälkee kävin juoksuttamassa hetken Fasua liinassa. Fasu meni ihan hyvin kai? Miten hyvin nyt heppa voi mennä juoksuttaessa? Otettiin kaikki askellajit läpi ja pari kuvaa räpsin siinä samalla. Sen verran mitä sain, ku kamera sammu joka toisen kuvan jälkee :DTein yksin iltatallin ja olin muutenki tallilla yksin koko päivän, kun Jenna, Ella ja Elina oli weekendis.. Olitteko te siellä, jos olitte niin millasta siellä oli? :)

Ja nyt olisi kiva saada niitä kommentteja, oletteko tyytyväinen kuvien kokoon/määrään. Odottaisin ainankin viisi kommenttia kun kuitenkin lähes 100 kävijää päivittäin katsoo blogiini eikä yhtään kommenttia??? Tulee todella turhauttava olo kirjoittaa blogia, kun tuntuu ettei kukaan edes kiinittäisi siihen huomiota ://

10 kommenttia:

 1. kuvat ovat sopivan kokoisia :) ihana tuo viimeinen kuva!

  VastaaPoista
 2. Kuvat on kivemmat tollai isompina ja sä meet tosi hyvin Helkalla ! :)

  VastaaPoista
 3. kuvat on tosi hyviä näin :) voisit postailla useemminki! :D

  VastaaPoista
 4. Hyvän kokosia on :)Hauska katella tota videoo kun ratsastat vaikka mitää en ratsastuksesta ymmärräkkää! :D

  VastaaPoista
 5. Haha söpöi ikivanhoja kuvia.. :D ♥ Kuvakoko on ihan hyvä! Hienosti Helkan kanssa menitte ja kiitos F'n juoksutuksesta ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jees ;D Ollaa parhait:D:D Ja eihää siin mitää ongelmiii ollu:D

   Poista