keskiviikko 29. elokuuta 2012

maanantainen estetreeni (kuvia)

Heippa taas! Nyt onkin käynyt niin, että olen ilmottautunut Vinskillä estekisoihin Kiviharjun tilalle 2.9 luokkaan 60cm.. Olen jo pitkään miettinyt, että haluaisin joskus mennä kisoihin Vinskillä ja nyt sattui sopiva tilaisuus siihen! Ilonakin olisi lähtenyt Minnillä, mutta se olisi tarvinnut sen jonkin lisenssin pystyäkseen osallistua kisoihin, ja hänellä ei sitä ole :(..

hieno piirustus miten meillä oli esteitä. Noita tultiin sitten eritavoilla, pitkillä teillä, lyhyillä teillä ja erilaisilla radoilla muuten. Pitkällä sivulla oleva este oli erikoiseste, sitten oli sarja, kavaletti ja okseri :D

Maanantainame siis hypättiin Vinskillä ja Minnillä. (^ratapiirustus^). Tehtiin kentälle yksinkertainen rata niistä mitä oli jäljellä :D Saatiin kaksi kunnon estettä, jotka pystyi nostamaan siihen 60cm korkeuteen, mutta sitten ne muut olivat kai jotain 50cm? Carita tuli kuvailemaan meitä, joten kiitos hänelle kuvista!


miten toi mun pää on??

Vinski oli alussa melko tahmea pohkeelle ja tein paljon ympyröitä ja lisäyksiä ravissa. Laukassa pyysin ponia kokoamaan laukkaa sekä pidentämään laukkaa niin sain sen terävemmäksi ja paremmin kuulolle.  Hypyt onnistuivat melko hyvin, vaikkakin kuskilla oli välillä hieman ongelmia hyppyjen suhteen.. En muuten älynnyt laittaa hupparia kiinni joten nyt tulee tälläisiä vammakuvia.Ratsastuksen jälkeen pesin Vinskin, laitoin linimentit jalkaan ja päästin karsinaan juomaan :) Kokonaisuudessa oli ihan hyvä treeni! Tiistaina mulla olikin sitten hevoseton päivä..Keskiviikkona, siis tänään, menin koulun jälkeen Jennalle ja sieltä sitten lähdettiin vedet silmillä valuen tallille kohti. Katsteltiin vanhoja videoita Jennan koneelta eikä niille voinut kuin nauraa maha kippurassa Jennan huoneen lattialla :'D Mie ratsastin Helkalla satulan kanssa ja Jenna meni Fasulla ilman. Mentiin aluksi pellolla hetken aikaa, mie menin Helkalla vain käyntiä ja ravia siinä ja yritin saada ne hyväksi. Jenna otti myös laukkaa, mutta mie en ottanu vielä pellolla. Sen jälkeen lähdettiin maastoihin. Oltiin aluksi lähimaastossa, mutta siitä siirtyttiin pian eräälle hiekkatielle, jolla vähän aikaa laukkaultiin ja ravailtiin edestakas. Siinä hetken mentyämme käveltiin takaisin pellolla ja eteen-alas ravit. Helka oli ihan fiksusti vaikka pellolla olikin vähän erimielisyyksiä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti