lauantai 1. syyskuuta 2012

kisat on jo huomenna!

Heippa! Tässä mie Ilonaa odottelen niillä, kun se on Vermon raveissa Veskun ja Hannan kanssa. Tässä on hyvää aika kirjoitella blogiin, niin voisin kertoa teille muutamasta viime päivästä.

Torstaina menin koulun jälkeen suoraan tallille ja aloinkin melkein heti juoksuttamaan Vinskiä. Annoin sen ihan vain juoksennella vapaana kentällä, jotta saisi edes jonkinlaista liikutusta, koska oli vähän kiire.. Lähdettiin Ilonan ja Veskun kanssa Lahden raveihin, miellä oli Pihla mukana viimeisessä lähdössä. Lämmittelyssä sitten Pihla ei ollut normaali, vaan rupesi könkkäämään kierros kierrokselta enemmän, joten jätettiin se pois startista ja takaisin tallille.. :/


Perjantaina menin käymään ensin kotona hakemassa kamat viikonlopuksi, sillä olen Ilonalla yötä Perjantaista Sunnuntaihin. Tallilla Ilona oli lähdössä ajamaan Ollia ja kenttä oli varattuna, kun minun piti liikuttaa Minni. Päätin sitten lähteä Minnillä maastoon mukaan. Käytiin noin 6km lenkki ja mentiikin hieman erilaista reittiä pitkin kuin yleensä.

Yhdessä kohtaa oli vesilätäkkö keskellä tietä, eikä siitä päässyt ohi muuta kuin hyppäämällä tai ojan/pusikon kautta. 20 minuuttia tapeltiin Minnin kanssa asiasta, mutta loppujen lopuksi Minni pomppasi pusikon kautta toiselle puolelle. Paljon sai kehuja sen jälkeen :') Loppumatka sujui sitten loistavasti!

Tää olis muuten tosi kiva kuva, mutta mie ja Vinski olllaa ihan tärähtäneitä :D

Tänään olin tekemässä ammutallin tallilla ja Ilonakin tuli samaa matkaa ajamaan Offen. Ennenkuin lähdin tallilta takaisin Ilonalle siivoilin karsinat ja juoksutin Minnin liinassa kentällä. Minni ei ole ikinä mennyt niin hyvin liinassa kuin mitä se tänään meni! Minni nosti ravin ja laukan käskystä heti ja hidasti heti raviin tai käyntiin pyydettäessä. Ihan huippua. :)

Iltapäivällä menin takaisin tallille ja oli varusteiden ja Vinskin puunaus edessä. Aloitin putsaamalla ja rasvaamalla ensin ratsastussaappaani, ohjat, suitset, martingaalin ja satulan,  suojat ja huovan olinkin jo aiemmin pessyt. Sen jälkeen harjasin Vinskin läpi sekä pesin takajalat ja hännän. Laitoin kaksiteholinimentit jalkaan ja pintelit päälle. Häntään käärin kansssa vähäksi aikaa pintelin, ettei se heti likaannu ja kuivui nopeammin.

Tein vielä iltatallin sen jälkeen ja pääsin lähtemään tallilta seitsemän jälkeen. Kivarien estekisojen lähtölistatkin olivat tulleet ja kyllä vähän alkaa jänskättämään, kuinka Vinski käyttäytyy. Nyt vain ensimmäisenä toivotaan, että Vinski meneee koppiiin. Sillä kiva sitten jos se jää siihen ettei se mene koppiin :s Saa nähä miten meillä menee. Tyssätäänkö jo ekalle esteelle vai kiikutetaanko voitto kotiin :D On tos kyl muutama paha vastus..

Tää kuva on 2009 kesältä :o! rakas <3

Luokka 3. 60 cm. 367.1 Luokka alkaa n. 14.40
Verryttelyryhmä 1. n. 14.25
1. Heli Ripatti – Niemenpellon Bomber, MRA
2. Elina Kola – Sezons, KiHaRat
3. Hilma Ukkonen – Berle, MRA
4. Neea Espo – Kastanjehoeve's Memory, KJR
5. Erika Ahtiainen – Vinset, KiHaRat
Verryttelyryhmä 2. klo. 15.00
6. Tiia Laari – Kleiner, KiHaRat
7. Riina Rämä – Rulett, KiHaRat
8. Emmi Niveri – Tuulivoima, KJR
9. Miisa Huttunen – Sezons, KiHaRat
10. Katri Kumpulainen – Kiviharjun Lady, KiHaRat

Huomenna tulee sitten varmaankin kisapostaus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti