tiistai 4. syyskuuta 2012

maastoilua ja sekoilua

Olempas ollut ahkera kirjoittamaan, vaikka silloin koulujen alkuun epäilin etten kerkiäisi kirjoitella tänne! Pikeimmitä puheitta, siirrytään asiaan.

Maanantaina menin koulun jälkeen käymään kotona, josta suuntasin Veskun kyydissä tallille. Lähdin Minnillä Ilonan&Offen ja Veskun&Eetun mukaan maastoon. Vesku ja Eetu lähti niin kovaa käyntiä pidemälle, joten jäätiin Ilonan kanssa jälkeen. Mentiin Offen ja Minnin kanssa melko rauhallisesti. Käveltiin suurinosasta matkaa ja sitten ravailtiin ja mie laukkailin vähän. Minni oli ihan nätisti, eikä pahemmin temppuilu, muuta kuin vesilätäköiden ylityksessä. Illasta autettiin Veskua iltatallin teossa ja lähtiin Ilonalle. Illalla lähin bussilla tänne Kouvolaan, Jennalle.

Tänään tulin aiemmin tänne Jennalle, kun pääsin aiemmin koulusta. Mutta kun Jenna pääsi käytiin prismassa ja kymen ravi ja ratsussa. Siitä suunnattiin tallille Roosan, Ellan ja Jennan kanssa. Mentiin aluksi pellolla alkuverkat ja sen jälkeen mentiin lähimaastoon laukkailemaan ja vähän hyppimään. Helkalla olikin viimeeksi hypätty Suursuon kisoissa, että kyllä ponilla virtaa riitti :D Helka meni pellolla tosi hyvin ja kulki lähes kokoajan rennosti ja oli kevyt ohjalle. Lähimaastoissa en sitten keskittynyt enään muutakuin hidastamiseen ja esteellä hyviin paikkoihin.

Kuvat on kuvannut Roosa.tää plus muut kuvat alla on videolta !ryhmärämä kokoontuu

2 kommenttia: