sunnuntai 23. syyskuuta 2012

tyhmä postaus, mutta tulipahan tehtyä.

Heissan taas! Viikonloppu onkin mennyt taas tosi nopeesti ja huomenna olisi koe (missähän välissä mie siihen kerkiän lukea?) Huomaa kyllä kun syksi on tullut, lehdet ovat punertavia ja vettä tulee enemmän kuin tarvisi! Onneksi kohta tulee talvi ja sen jälkeen taas kesä :) Kiitokset myös teille 90 lukijalleni! En ikinä voisi kuvitella, että minulla on niin paljon lukijoita :o Sitten kun lukijoita on tasan 100 aion pitää taas arvonnan, joten kannattaa pysyä kuulolla.

Perjantaina kun olin viimeeksi kirjoittanut blogiin, niin lähdin sen jälkeen vielä käymään tokkolassa. Siellä sitten Ilonan kanssa tuumailtiin, että voisi ratsastaa ja päädyimme lopulta kentälle Vinskillä ja Minnillä esteiden kera. Eli siis hyppypäivä! Viimeeksi hyppäsin Vinskillä kisoissa, enkä tiedä onko sillä sen jälkeen hypätty. Hyppäsin ilman martingaalia ja poni oli tosi kiva! Meillä oli ympyrällä este sekä pitkällä sivulla jumppis. Tultiin niitä jonkin aikaa, kunnes otettiin jumppis pois ja tehtiin yhden askeleen sarja, joka oli kai lopussa noin 70-80cm(?). Vinski oli energinen, mutta kuunteli hyvin. Alussa Vinski teki vähän jättipomppuja, missä oli vaikea pysyä kyydissä, mutta kuitenkin lopussa hyppäsi hyviä hyppyjä :)!Lauantaina lähdin Ilonan mukaan raveihin Porvooseen, kun siellä oli Olli ja Offe juoksemassa. Mie laittelin Ollin kuntoon, kun Ilona laittoi Offen ja sitten kävelytin sitä jos tarvi. Porvoon ravirata oli todella huonossa kunnossa, jonka takia ponien juoksu jäi hieman vaisuksi (vai miten sen nyt sanoisi?).. Kuitenkin hengissä sieltä selvittiin pois.

Sunnuntaina menin Jennan kisahoitajaksi Lahden seura/alue-este kilpailuihin Takkulaan. Jenna hyppäsi Fasulla luokat 80cm ja 90cm. Ilma oli jotain niin järkyttävää, satoi koko päivän ja kenttä oli kuin atlantin valtameri! Onneksi kuitenkin pohja piti ettei hepat kaatuillut :p 80cm Jenna ja Fasu olivat neljänsiä, punainen ruusuke mukaan ;) 90cm Jenna otti vähän rauhallisemmin, mutta pääsivät silti vielä sijoituksille 5 ja keltaisen ruusukkeen nappasivat mukaan! Hienosti Fasu liisi esteiden yli :p Iltapäivällä minun oli tarkoitus liikuttaa vielä Helka, mutta sateen ja kyytien takia se vähän jäi.. :/ No jos mie ensiviikolla menisin pari kertaa liikuttamaan ponia! :)

Hienot <3

Sitten vielä yllätys-uutinen! Löysin hevostalli.netistä ilmoituksen, että läheltä Jaalaa etsitään hoitajaa lämppärille ja shettikselle. Otin heihin yhteyttä ja katsotaan nytten alanko sielä käymään aina kun kerkiän :) Jos alan sielä käymään, niin heistä tulee sitten uusia blogijäseniä :p

2 kommenttia:

  1. Kiitos paljon kisahoitajalle! ;) ♥ Innolla odottelen, että minkänäköisiä otuksia alat mahdollisesti hoitamaan! jaja tänään nähdään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitooos, ilo oli kokonaan minun puoella <3

      Poista