lauantai 15. syyskuuta 2012

ylpeänä kisahoitajana osa 1

Heippa! En ole saanut vieläkään peltokuvia Miralta, joten tiistaista jää vielä kirjoittamatta. Ehkä jos saisin ne tässä lähipäivinä olisi ihan kiva niin pääsisin niitä tänne blogin puolelle lisäilemään.. Torstaina olin Helkailemassa ja lähdettiin kolmestaan Ellan ja Jennan kanssa maastoihin. Maastossa oli niin poneilla kuin meilläkin hauskaa! Käytiin läheisessä mäessä laukkailemassa ja kierreltiin metsässä sinne tänne. Mukava maasto kaikenkaikkiaan oli =)

sori jenna. lainasin sun kuvaa :(

Perjantaina menin tokkolaan ja juoksutin Minniä sivareiden kanssa. En laittanut niitä kauhean kireälle, sillä en tiedä onko Minnillä niitä ennen ollut. Käynnissä ja ravissa poni meni hyvin ja rennosti eikä temppuillut. Laukka oli vaikea saada nousemaan ja kun sen sai, niin ei se kauaa kestänyt. En jaksanut alkaa tappelemaan sen kanssa, joten pyysin Caritaa juoksuttamaan Minniä ja minä pomppasin selkään. Kyllä se vähän paremmin meni silleen, mutta ei niistä sivareistakaan mitään hyötyä ollut kun oli niin löysällä. Illalla lähdin bussilla Sirkulle yöksi.


Lauantaina lähdettiin Piltsulle kymmenen aikoihin ja harjattin sekä puunattiin ponit kisakuntoon. Lähdin siis Sirkun kisahoitajaksi Viromäen ponitallin koulukisoihin ja huomenna estekisoihin! Myös Taru ja Dani lähtivät mukaan. Perillä oltiin parin mutkan kautta (MISSÄ KISOJEN OPASTUKSET??? - ei ole kiva seikkalla tuntemattomilla seuduilla, kun ei tiedä minne mennä...)). Kisat sujuivat hyvin, Sirkku unohti Leevin kanssa raviohjelmassa pari kohtaa, Piltsun luokassa he tulivat toisiksi ja Taru ja Dani olivat raviohjelmassa toisia! ps. näin entisen ravikuninkaan kouluradoilla(;  Kisojen jälkeen lähdimme ajelemaan takaisin tallille päin ja purettiin ponit sekä laiteltiin huomisen kamoja valmiiksi.Täällä mie nyt kirjoittelen blogia kun Sirkku ja Taru lähti käyttämään Sirkun kissaa Almaa ulkona. Kiinnostava tieto eikö? Tarkoitushan mulla oli tulla jo tänään täältä pois, mutta en päässyt millään joten lähden huomennakin Sirkun mukaan kisoihin. ps. Piltsu ja Santtu ja Dani on söpöi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti