keskiviikko 12. syyskuuta 2012

sänkipeltoilua ja kuvailua

Heippa! Sunnuntaina olin koko päivän kotona parantelemassa flunssasta, mutta eipä tämä paljoa ole hellittänyt.. Maanantaina mun oli pakko mennä kouluun, sillä meillä oli eka koe enkä halunnut missata sitä! Koulun jälkeen mentiin Ilonan kanssa tallille ja suunnattiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa sänkipellolle rallittelemaan Epulla ja Minnillä, kun sinne pääsi ratsastamaan! Oli kyllä poneissa pidättämistä kotia päin laukatessa, kun oli vähän menohaluja :') Pari kertaa päästettiin ponit menmään niin kovaa kuin itse haluavat mennä, jonka jälkeen käveltiin pitkät loppukäynnit takaisin tallille. Tallilla huomasin, että kännykkäni oli kadonnut joten sitä sitten lähdimme etsimään pellolle. Onneksi olin laittanut äänet päälle koulun jälkeen. Muuten sitä ei olisi löytynyt! Siellä se pellolla oli, eikä onneksi kovin kauaksi ollut pudonnut (: Harmi vain, kun ei sinne pellolle joka päivä voi mennä rallittelemaan!
Tiistaina koulun jälkeen menin tallille Ilonan kanssa ja ratsastettiin Minnillä. Laitettiin Minnille monté-penkki ja monté-ohjat ja lähtiin kentälle vähän harjoittelemaan "montéa". Kuvailtiin toisiamme, jonka jälkeen menin kuvailemaan Ilonaa, kun se meni ajamaan Ollia sänkipellolle vähäksi aikaa kevyesti. (Maastoihinkaan ei nyt parane mennä ellei halua _muutamaa_ hirvikärpästä messiin..)


kyl me vähän laukattiinki :D Ja jalustimet on vähä pitkät, ku ei jaksettu tehä kierteitä..


Myöhemmin Mira (luokkalaiseni) tuli kanssani tallille ja lähdin Vinskillä ensimmäistä kertaa pellolle! Siitä kerron jokin toinen päivä tarkemmin kun saan kuvat (; Sen voin sanoa että hyvin meni ekaksi kerraksi!

Keskiviikkona pidinkin sitten vapaa päivän talleista, ja illalla pyöräilin Ilonalle 4 kilsaa kaatosateessa parin hassun kuvan takia, joten toivottavasti ne nyt on kelvannu xd !

ötököitä :(siellä he menevät pienet porsaat :)

2 kommenttia: