maanantai 17. syyskuuta 2012

"Mul on tunteit miten selitän sen jos välitän nii heti menetän"

^ Mun fiilikset tällä hetkellä..

Jotta elämä joskus hymyilisi, voisin kertoa teille Sunnuntaista, kun olin tokkolassa. Alunperin minulla oli tarkoitus mennä Sirkun ja Piltsun kisahoitajaksi Vironmäelle, mutta sitten lähdinkin aamulla Jaalaan takaisin. Tallilla oli menossa juuri tunteja ja Emilia oli viimeistä päivää pitämässä tunteja, kun tällä viikolla aloittaakin uusi tuntienpitäjä. Emilia tulee kuitenkin vielä syyslomalla takaisin tokkolaan, sillä hän tekee syyslomalla tokkolassa työt (siinä samalla pitää tunteja ja ratsastelee mun ja Ilonan kanssa heppoja)! Myös Vesku tulee syyslomalla mun ja Ilonan kanssa tallille yöksi ♥

Tallille tuotiin myös uusi "tallitupa", joka on vanha asuntovaunu. Se oli raahattu Lauantaina tallille ja siellä on sänky, sohvia, mirko ja pöytä. Siellä nyt pystyy sitten nukkumaan ja viettämään aikaa. Kuitenkin tavarat pidetään vanhassa tallituvassa :) Kyllä se ihan kiva on, vaikka hölmöltä se tuntuu olla asuntovaunussa keskellä tallin pihaa!

Kävin ratsastamassa Minnillä pellolla ilman satulaa ja ihmeen rauhassa poni oli! Vaikka mitään kouluvääntöi ei siinä pystynyt tekemään niin sain silti kaikki askellajit otettua läpi. Ilona oli samaan aikaan Offea ajamassa ja käveltiin loppukäynnit lintutornille ja takaisin. Jotenkin must tuntuu, että Minni on tosi kiva poni kenestä tykkään, mutta toisaalta vihaan sitä ponia yli kaiken.. No, ehkä tämä tästä. Kyllä mä sitä liikuttaa voin, kun ei kukaan muu kerkiä/halua.

Pestiin Ilonan kanssa pari mun huopaa, mitkä joku oli jättänyt lojumaan pitkin tallia.. Ei ne hirveän likaisia ollut, mutta saipahan ainankin pesun. Vois tilata uusia huopia, mutta mistäs saan rahat... Illalla tehtiin Ilonan kanssa vielä iltatalli ja kävin kuvailemassa pellolla Munkkia (ihana laatu tiedän, Vilman kameralaatu)..


aika hieno, ettenkö sanois

lopuksi viel Ilona ja Eetu kävi esittäytymässä kameralle

Katselin vähän tilastoja ja  huomasin, että minulla on jo 87 rekisteröitynyttä lukijaa! ISOT kiitokset heille, ketkä ovat päivääni viitsinyt piristää positiivisilla kommenteilla <3 Myös kysely on muutamia päiviä sitten päättänyt, niin poistin sen tuolta sivusta. Lähiaikoina myös esittelysivyjen päivitystä tiedossa.


taisi erikoispostaukset saada eniten suosiota, joten... ehdotuksia tänne päin niin alan tekemään heti kunhan keksin jonkin mielenkiintoisen aiheen :) Haluatteko jonkin: mielipidepostauksen vai kuvapostauksen? Videpostauksen vai varustepostauksen? kysymyspostauksen vai 50 faktaa itsestäni? hevosystäväni- vai minä ratsastajana-postaus?

10 kommenttia:

 1. Tee videopostaus! Tai päivä kuvina -postaus (; Videopostaus tallipäivästä, sitte sun ja Helkan kamat videolla, ym. ;) ja 50 faktaa susta, kaikki noi!!

  VastaaPoista
 2. Videopostaus olis kiva :D Banneri on upea ja ulkoasu hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi :) Pitänee katsoa, jos saisi taas tehtyä videopostauksen!

   Poista
 3. Videopostausta vaan kehiin! ;) Toi 50 faktaaki vois olla jännä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kamera lainaan niin teen sen vaikka heti (;

   Poista
 4. et vaa osaa kuvata sil..

  VastaaPoista
 5. Ompas kiva blogi! :)

  VastaaPoista